Goede service, super snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering.

Snelle afhandeling van de bestelling

Duidelijkere website

Goede kwaliteit en prijs

C.Hoogesteger

Snelle levering.TOP

T.Lindsen

Prima service. Volgens afspraak geleverd.

Voldoet volledig aan verwachting.

Prima, alles op tijd en tegen correcte prijs geleverd. Jammer dat ze een beperkt assortiment hebben, de grotere geheugenkaart heb ik elders moeten bestellen.

Grote keus

Meer producten aanbieden

Zeer correct en snel geleverd.

Ik heb een oplader gekocht ter vervanging van de kapotte oplader van mijn laptop. Echter ging er e.e.a. mis bij de bezorging doordat de koerier "het adres niet kon vinden". Ik heb contact opgenomen... Ik heb een oplader gekocht ter vervanging van de kapotte oplader van mijn laptop. Echter ging er e.e.a. mis bij de bezorging doordat de koerier "het adres niet kon vinden". Ik heb contact opgenomen met uw helpservice (en ben geholden door Dhr. Andre) en heb de volgende dag een vervangende oplader gekregen.

Echter had ik het verkeerde vermogen besteld, dus deze oplader geretourneerd en de juiste gekocht. Geld keurig terug ontvangen na een telefoontje ter bevestiging. Super service!

Goede klantenservice, goed aanbod, duidelijk en helder weergegeven.

Wellicht ben ik te snel geweest met bestellen maar een kleine reminder mbt. vermogen van de oplader was prettig geweest. Erg klunzig beginnersfoutje van mij echter.

Rafael

Kort maar krachtig. Product snel gevonden en direct afgerekend. Volgende dag in huis. Niks op aan te merken.

Duidelijke informatie. Product wijkt niet af.

Op dit moment geen verbeterpunten.

Wil

Snelle reactie en prima levering.

Fons Alkemade

In elk geval werd ik door het bedrijf goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling was en wanneer het pakket zou aankomen. De adapter die ik had besteld kwam snel in huis en bleek gelukkig de... In elk geval werd ik door het bedrijf goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling was en wanneer het pakket zou aankomen. De adapter die ik had besteld kwam snel in huis en bleek gelukkig de goede te zijn, dus ik heb verder geen contact met het bedrijf gehad.

Het sterke punt is dat dit bedrijf als een van de weinige de adapter nog op voorraad had die ik zocht. En de prijs was ook nog redelijk.

Ik vond de adapter eerst bij een aanbieder met een andere naam dan ViaDennis en pas later begreep ik dat er meerdere namen zijn waaronder ViaDennis handelt. Dat was wat verwarrend.