MuurstickerStunter.nl

service

nvt.

Schoffelen

Ik had een oplaadsnoer nodig voor mijn laptop en via mail is mij een hele goede aanbevolen en heb deze ook besteld en was snel en netjes bij mij thuis.

duidelijk , snel

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad met het bedrijf. Ze reageerde snel op mijn vragen en ook het pakketje werd snel geleverd.

De batterij van mijn laptop was kapot gegaan op zaterdag. Ik had op zaterdagavond nog een mailtje gestuurd om te vragen of het wel het correcte type was en kreeg zondagochtend al een mailtje terug!... De batterij van mijn laptop was kapot gegaan op zaterdag. Ik had op zaterdagavond nog een mailtje gestuurd om te vragen of het wel het correcte type was en kreeg zondagochtend al een mailtje terug! Het is heel fijn om onverwachts al zo snel antwoord te krijgen.

Keurig. Geheel volgens geschepte verwachting.

Nakomen van geschepte verwachtingen. Duidelijk wat ik moest bestellen. Vriendelijke prijs. Snelle levering.

Jeroen

Prima service, snel geleverd

nee, niet specifiek

STOP met Afterpay, de factuur, 1e aanmaning en 2e aanmaning zijn nooit (ook niet ongewenste mail) binnengekomen, maar ik kreeg wel een laatste aanmaning per post. Schofterige afhandeling na met hen... STOP met Afterpay, de factuur, 1e aanmaning en 2e aanmaning zijn nooit (ook niet ongewenste mail) binnengekomen, maar ik kreeg wel een laatste aanmaning per post. Schofterige afhandeling na met hen contact te hebben opgenomen. "Oh, u heeft een live.nl account, ja dan gebeurt het wel vaker dat deze nooit binnenkomt", " Tja, u moet zelf in de gaten houden dat de factuur binnenkomt". Niet echt klantvriendelijk, dat je een gedeelte aanmaningskosten moet betalen

Rudy

Snelle en correcte levering

Perfecte service

Snel gevonden wat ik nodig had en snel verzonden

tevreden koper

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, zoals je dat ook verwacht

Eddy

Perfecte levering van het juiste product
Snel Geleverd
Goed verpakt

Duidelijke omschrijving van het produkt

Neen

Koos