Het product dat ik opgestuurd kreeg werkte niet. De site heeft bij het vernemen hiervan direct voorgesteld om een vervangend product op te sturen of om geld terug te storten en het product op te... Het product dat ik opgestuurd kreeg werkte niet. De site heeft bij het vernemen hiervan direct voorgesteld om een vervangend product op te sturen of om geld terug te storten en het product op te halen.

Annie

Heb de meubels online besteld en kreeg al snel een mail welke week ze geleverd worden. Dus tot op heden werkt het goed. Prijs is ook goedkoper als bij andere bedrijven voor dezelfde meubels

Goedkoper als andere bedrijven.

Duidelijkere foto's en ook van de binnenkant van een kast zodat je ook goed de indeling kunt zien. Mag iets duidelijkere beschrijving bij de meubels

Dsr Instrumentation

Website goed bereikbaar,de aanbod was iets te complicate omdat bij het niet zoeken naar de juiste artikel /onderdeel loop de zoeklijst op ,en wordt verder niet verwezen naar een eventuele ander... Website goed bereikbaar,de aanbod was iets te complicate omdat bij het niet zoeken naar de juiste artikel /onderdeel loop de zoeklijst op ,en wordt verder niet verwezen naar een eventuele ander mogelijkheid of ander mogelijkheid.
Ik heb zelf de keuze moeten maken dit per telefonisch conact info te krijgen.Dit mag ook naar verwezen worden.
Heb ook geen verder uitleg of handleiding gekregen of ontvangen in geval van incorrectheid ,als nioet of niet goed/voldoende werkend.Had kunnen melden hoe dit artiken in welke volgorde geoptimaliseerd mocht worden.
Heb dit ook na het ondekken van het probleem contact moeten nemen,en toen pas richtlijnen ontvangen voor de Optimalisatie.(ging om een accu van mijn Laptop n.l )vr,gr,Rob

Medewerkers hebben de kennis over de artikelen die zij aanbieden .
Een evt. vervangend artikel konden zij ook bieden als oplossing voor mijn probleem.

1. Aanbod beter precenteren voor overzichtelijkheid,2.Uitleg of handleiding bijsluiten ( niet een ieder weet van alles af )
3. Neemt veel frustratie bij de klant weg als er duidelijkheid is.

Goede service, pakketje werd op tijd geleverd in een mooi beschermd doosje.

het was de goedkoopste optie om mijn toetsenbord voor de Lenovo G50-70 te kopen.

_

A kramer

Goede communicatie

snel beantwoorden klachten af een vraag

Delivery time

Prima service, fijn contact

Anoniem81

Erg goed. Ik vond snel wat ik zocht en voor dat ik het wist lag het bij me thuis.

Leverperiode. Erg snel in huis

Verbeterpunten zijn er altijd maar heb aan deze bestelling niks kunnen vinden.

Kimimila

1e klas service.

What you see (read) is what you get.

Richard Klein

Op viadennis.nl nu voor de 2e keer iets voor een laptop besteld. Na een voeding nu een accu. Smel en keurig bezorgd. Top.

Uitgebruid zoeken, veel producten en alternatieven. Snelle levering.