Ronald van der Wiel

Op zoek gegaan naar een batterij voor mijn laptop. Desbetreffende batterij gevonden bij een paar bedrijven maar ViaDennis was de goedkoopste. Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij dit... Op zoek gegaan naar een batterij voor mijn laptop. Desbetreffende batterij gevonden bij een paar bedrijven maar ViaDennis was de goedkoopste. Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij dit bedrijf en verrast met de snelle levering. Ook de verpakking was dik in orde. Ik weet dat er niet altijd netjes wordt omgesprongen met de pakketjes. Het is bijna onmogelijk dat de bezorger dit kapot krijgt. Tot nu toe ben ik dik tevreden. Ik kan weer werken met mijn laptop voor 3 uur zonder snoer !!

Het kiezen van de juiste batterij is een peuleschil mits je natuurlijk wel het type laptop weet OF het type batterij.

Henk

Heb een prettige ervaring via de telefoon gehad,dus geen klachten wat mij betreft.Ook de snelle afhandeling was een pluspunt.

De uitleg over produkten was zeer goed te noemen,alsook de technische uitleg.Verder is ook het aanbod op de site zeer uitgebreid te noemen.

Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken,dus wat mij betreft lekker zo doorgaan.

Goede en adequate reactie op klacht verzending door pakketpost

communicatie

Piet Aussems

Alles goed en snel geleverd en een luisterend oor voor het oplossen van problemen, ondanks door derde veroorzaakt en tevens opgelost.
SCHAPPEAU DENNIS.!!

Zie boven

Niet nodig

Ingo Mettes

Mijn oude adapter voor m'n MacBok Pro was kapot. Via Dennis een nieuwe besteld.Geen originele Apple, maar wel een hele goeie voor een fractie van de prijs. Dag erna afgeleverd. Helemaal blij :-)

Snelle levering, goede informatie, goedkoop.

Blijf zo'n service, kwaliteit en snelheid leveren :-)

Martijn

Laatst een batterij gekocht kan niet beter.

Batterij was goed
Batterij was sterk
Batterij is top
Batterij is een aanrader
ViaDennis is een aanrader

Koop uw batterij bij viadennis. Heb er een erg goeie ervaring mee.

Ronald

Bestelling en levering van een laptop accu.

Goed bereikbaar voor een telefonische vraag. Onze laptop stond niet in het lijstje met types waar de accu voor geschikt was. De betreffende lijst werd direct bijgewerkt.

Sinan

Uitstekend. Reageerd snel en beantwoord goed de vragen per mail en telefoon. Tot nu toe 2 producten besteld. Binnenkort ook 2 accu’s nodig voor mijn laptops. Dat word weer ViaDennis ;)

Goed gesorteerd op merk en type

Website ziet er een beetje gedateerd uit. Misschien kan hier wat aan gedaan worden

Cupido

Uitstekend.

Snelle levering omdat de voorraad ook echt bestaat.

Tot nu toe niet.

wilsa spoorveiligheid