Alles ging prima, geen probleem gehad

Site mooier maken.

Jonckers

Ik had dringend een nieuwe voeding voor mijn Dell laptop nodig.
Besteld bij Viadennis.nl omdat mij dit de meest interessante winkel leek te zijn.
En de volgende dag werd de voeding al...
Ik had dringend een nieuwe voeding voor mijn Dell laptop nodig.
En de volgende dag werd de voeding al geleverd tegen de laagste prijs :-)
Niets dan lof dus over Viadennis.nl

Supersnelle levering
Echt de goedkoopste op de markt

Geen gevonden

Mijn ervaring ws goed, snelle service

n.v.t.

voor mij prima zo. ga zo door

Laura

Super service!

Snel een bevestingsmail en snelle verzending!

Wat mij betreft niets op aan te merken

Dennis

Snelle levering, goede prijs en prima kwaliteit.

Veel informatie, originele adapters

Verbaasd en blij verrast over de kennis en snelheid van handelen.

Keurig advies en het product is in no-time in huis.

Prima service, snelle levering

gewoon doen wat ze beloven, goede zaak

gewoon zo doorgaan

Alexander

Bestelling prima afgehandeld. Volgende laptopaccu kan hier zo weer besteld worden.

Doen wat ze zeggen.

Vooral zo doorgaan.

Iris

Ik was op zoek naar een Apple mac accu en oplader. Viadennis.nl had als enige webshop een goed merk accu en een kwalitatief goede (niet apple) oplader voor een redelijke prijs. Wat mij opviel was de... Ik was op zoek naar een Apple mac accu en oplader. Viadennis.nl had als enige webshop een goed merk accu en een kwalitatief goede (niet apple) oplader voor een redelijke prijs. Wat mij opviel was de uitgebreide product informatie. Dit alles heeft mij dit over de streep getrokken om bij Viadennis.nl te kopen in plaats van bij een voor mij bekendere online shop. Ook had ik snel iemand aan de lijn van customer support als ik achteraf een vraag had over een van de bestelde producten.

Duidelijke en uitgebrijde productinformatie op de website, goed sortiment, snelle levering.

De gratis bijgeleverde schroevendraaier waren van wat mindere kwaliteit. Die zou ik dan beter niet meeleveren. Ook waren een paar zinnen in de accu omschrijving van een accu overgenomen die... De gratis bijgeleverde schroevendraaier waren van wat mindere kwaliteit. Die zou ik dan beter niet meeleveren. Ook waren een paar zinnen in de accu omschrijving van een accu overgenomen die makkelijk uitgewisselt kan worden. Voor deze inbouw accu niet van toepassing.

Goed en snel.

snel en goedkoop