Kaabek Khadjimouradov

Ik had batterij besteld,goede kwaliteit en snelle levering,zeer tevreden.

neen

neen

Luc De Vogel

Heel goede service. Kan niet beter?

Lucille

Het door mij gewenste product (accu voor mijn laptop) was snel gevonden, besteld en binnen twee dagen geleverd.

Snel contact met de klantenservice. Nadat ik de bestelling had geplaatst twijfelde ik of ik de juiste accu had besteld. Besloot ter controle even te bellen, werd vrij snel te woord gestaan. (en... Snel contact met de klantenservice. Nadat ik de bestelling had geplaatst twijfelde ik of ik de juiste accu had besteld. Besloot ter controle even te bellen, werd vrij snel te woord gestaan. (en gerustgesteld)

N.v.t.

mike werkhoven

Snelle en goede bezorging

Betaalbaar, scherpe prijs dus.

Martin

Overzichtelijk snel en vertrouwd goed geïnformeerd .

Komt beloftenna

Super levering goed en op tijd

Jan

Op zoek naar een nieuwe accu voor mijn laptop kwam ik al snel bij Viadennis.nl. Even het typenummer van mijn laptop opgegeven en voila daar kwam de juiste accu in beeld. Uit voorraad leverbaar en... Op zoek naar een nieuwe accu voor mijn laptop kwam ik al snel bij Viadennis.nl. Even het typenummer van mijn laptop opgegeven en voila daar kwam de juiste accu in beeld. Uit voorraad leverbaar en voor een zeer schappelijke prijs.

Duidelijke site om de juiste accu snel te vinden. Snelle afhandeling en levering. Zo moet het en het kan duidelijk op deze manier, chapeau!!

M van woerkom

Snel en goed het juiste product
-:)

Snel en duidelijke website

Ano

Snelle juiste levering

Duidelijke website met groot assortiment, makkelijke betalingsportal en snelle, correcte bezorging.