Prima over tevreden

Robbert

Prima niks op aan te merken

geen idee, algehele ervaring was goed

geen idee, slecht een kleine bestelling gedaan en dat is vlekkeloos verlopen

Helma

Bijzonder slechte ervaring. Op website staat dat ze een adapter hebben voor precies mijn computer. Blijkt echter dat ze er de verkeerde adapter bij hebben. Twee adapters en vele belletjes en... Bijzonder slechte ervaring. Op website staat dat ze een adapter hebben voor precies mijn computer. Blijkt echter dat ze er de verkeerde adapter bij hebben. Twee adapters en vele belletjes en mailtjes en foto’s verder krijg ik sorry, hebben we niet, maar zorg wel dat je de verkeerde terugstuurt!

Nog niet gevonden

Informatie op website checken zodat deze klopt en niet denken dat de tijd van de klant gratis is.

Reactie Viadennis.nl:

Beste Helma, ik vind het erg jammer dat u na het oplossen het probleem nog zo over ons denkt.
De adapter die wij voor u hebben besteld was heel moeilijk te leveren maar als het goed is doet hij het goed op uw laptop.
Dennis

Alles prima! 1x iets besteld. Website Ok, betaalgemak. Levering zoals aangegeven. Geen klagen ?

Via artikelnummer op google keuze gemaakt voor Viadennis.nl
Duidelijk!

Snel, helder en duidelijk.

Nee, prima zo!

B.Meijers

Prima. Vlotte levering waardoor laptop direct weer functioneerde. Goede prijs.

De vlotte levering en de mogelijkheid van afterpay.

Ga zo door

A. Wijker

Zeer goed om je product te vinden .ik had er niet veel moeite mee.

De zeer vlotte verzending. Nogmaals bedankt..

Chris romeijn

Hele goede ?

Vlotte levering

Hele duidelijke uitleg op de website van het mogelijke probleem met mijn tablet (adapter vervangen). Bestellen van product ging prima. Bezorging op tijd. Goed ingepakt. Goed product. En met... Hele duidelijke uitleg op de website van het mogelijke probleem met mijn tablet (adapter vervangen). Bestellen van product ging prima. Bezorging op tijd. Goed ingepakt. Goed product. En met Afterpay betalen werkt ook prima.

Hele goede, duidelijke uitleg op de website en zeer klantvriendelijk.

Ik kan echt niets bedenken dat voor verbetering vatbaar is.