Roelof Vuurboom
- d
- Product of service:
- computer accu
Fijne ervaring snelle levering juiste product
Heel hulpvaardig! Mam de tijd om me te helpen.
Ik bezoek voor het eerst deze site
telefonisch zeer vriendelijke behandeling
prima
Super goed.
Top service!
Bij Viadennis.nl heb ik juiste voeding voor mijn Acerlaptop gevonden.
snel en zeer goed beschermd ingepakt geleverd,complimenten 👍
Super snel en perfect geleverd!
zeer goed
zeer goed. Geleverd product werkte niet zoals zou moeten werdt direct een nieuwe vertsuurd
Snel en goed geleverd
Goede service
Viadennis.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Viadennis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne ervaring snelle levering juiste product
Heel hulpvaardig! Mam de tijd om me te helpen.
Ik bezoek voor het eerst deze site
telefonisch zeer vriendelijke behandeling
prima
Super goed.
Top service!
Bij Viadennis.nl heb ik juiste voeding voor mijn Acerlaptop gevonden.
snel en zeer goed beschermd ingepakt geleverd,complimenten 👍
Super snel en perfect geleverd!
zeer goed
Snel en goed geleverd