9.8/10
9.8/10

Loes

Ik ben een supertevreden klant. Aan jullie service kan menig bedrijf een voorbeeld nemen. Voordat je ontevreden kunt zijn omdat je niet weet waar je aan toe bent, hebben jullie het probleem al in... Ik ben een supertevreden klant. Aan jullie service kan menig bedrijf een voorbeeld nemen. Voordat je ontevreden kunt zijn omdat je niet weet waar je aan toe bent, hebben jullie het probleem al in behandeling genomen en opgelost. Petje af!

Uitmuntende service

Geen. Blijf deze dienstverlening verlenen dan wordt dit zeker gedeeld door veel mensen.

Ine

Otto van de klantenservice, hartelijk dank voor het prettig meedenken en het oplossen van het probleem.
Geweldige klantenservice!

Prachtige opnames, Sint spreekt de kleinkinderen heel persoonlijk toe.
Al 6 jaar op een rij hebben wij ieder jaar een andere video en ook de “niet gelovigen” vinden het prachtig.
Duurt...
Prachtige opnames, Sint spreekt de kleinkinderen heel persoonlijk toe.
Duurt ook niet te lang , kleine 20 minuten.
Video is gemakkelijk samen te stellen en te bestellen.

Geen enkel verbeterpunt, het is helemaal TOP!

Lia gouw

Hele goede snelle service!

Beantwoord op korte termijn de vragen

Ga zo door!

frank berkenpas

Super ervaringen. Binnen een half uur contact om wat te wijzigen, en wat een geweldig filmpje is het weer geworden niet van echt te onderscheiden

Niet van echt te onderscheiden filmpje geen knip en plak filmpje

Er zijn wat verbeterpunten te vinden mbt het downloaden van alle losse filmpjes (via de telefoon niet echt makkelijk )via iphone.

Tom Smulders

“Video van SINT”, een fantastische onderneming, professioneel en bijzonder klantvriendelijk. Service uitstekend. Onze kleinkinderen vinden de video’s van Sint en de Pieten geweldig. Kortom zijn wij... “Video van SINT”, een fantastische onderneming, professioneel en bijzonder klantvriendelijk. Service uitstekend. Onze kleinkinderen vinden de video’s van Sint en de Pieten geweldig. Kortom zijn wij als familie zeer tevreden en dit al vele jaren. Bedankt!

Professioneel, klantvriendelijk en geweldige service. Video is schitterend.

Wellicht mogelijkheid om meer foto’s toe te kunnen passen. De karakteristieken van de (klein)kinderen zouden ook aangevuld mogen worden.

Anja Smits

Otto, bedankt voor je geweldige hulp! (en je geduld!!)

De klantvriendelijkheid van het Team!

Geen verbeterpunten. Super leuk voor de kleinkinderen in mijn geval. De video gaat naar Denemarken. Het zou ook leuk zijn als er een stukje tekst zou zijn wat wijst op Nederlandse kindjes in het... Geen verbeterpunten. Super leuk voor de kleinkinderen in mijn geval. De video gaat naar Denemarken. Het zou ook leuk zijn als er een stukje tekst zou zijn wat wijst op Nederlandse kindjes in het buitenland.

Onnie Kouwenberg

Voor de achtste keer een video besteld. Elk jaar weer een succes.

Heel gemakkelijk te maken.

Renee de bruijn

Super fijne communicatie!

Vriendelijk en altijd netjes een oplossing

X

Stefanie

Super bedrijf met super klantenservice

Problemen worden super snel opgelost

Zodra er een ander bedrijf is waarmee jullie het kunnen versturen doe dat dan want postnl is slecht. Daarom bij snelheid levering helaas maar 1 ster

Peulen

Super service!