9.8/10
9.8/10

Kim

Wat een goede en snelle service makkelijke handleiding en bijna direct antwoord op je vraag zelfs na mijn goedkeuring en betaling vond ik nog 2 stomme foutjes door mijzelf gemaakt maar deze zijn... Wat een goede en snelle service makkelijke handleiding en bijna direct antwoord op je vraag zelfs na mijn goedkeuring en betaling vond ik nog 2 stomme foutjes door mijzelf gemaakt maar deze zijn vrijwel direct gecorrigeerd door jullie!
De dvd was er ook al de volgende dag kortom ik ben vol lof en wat een leuke dvd!! Mijn kindjes zullen smullen!

Snelle service en als er foutjes zijn worden deze vrijwel direct gecorrigeerd!

Els

Vorig jaar voor de eerste keer kennis gemaakt met de " club van de Sint " ! Wat een fantastische ervaring was dit . Inmiddels 4 kleinkinderen rijker en dus weer gemaild naar de Sint . 2016 4 video,s... Vorig jaar voor de eerste keer kennis gemaakt met de " club van de Sint " ! Wat een fantastische ervaring was dit . Inmiddels 4 kleinkinderen rijker en dus weer gemaild naar de Sint . 2016 4 video,s laten maken . Voor elk gezin een als herinnering . Wij hebben super goede ervaringen met het product en de levering ervan . Klantvriendelijkheid en super service levert de Sint en zijn Pieten !

1 De communicatie met bedrijf .
2 De klantvriendelijkheid en service
3 De levering van video
4 De vormgeving en het totale plaatje .
5 De fantastische...
1 De communicatie met bedrijf .
2 De klantvriendelijkheid en service
3 De levering van video
4 De vormgeving en het totale plaatje .
5 De fantastische Sint en zijn echte zwarte pieten ! Geweldig !

Iets meer mogelijkheden voor de volwassenen wat betreft complimenten . Misschien ook een idee om zelf persoonlijke mededelingen toe te voegen in korte bewoordingen .

Kim Speldenbrink

De service is echt geweldig!
Vlotte afhandeling van vragen...
En een super leuke dvd...een echte aanrader!

Bij vragen snelle reactie en top oplossingen

Lenny

Perfecte klantenservice!
Kordate aanpak voor het oplossen van probleempjes, die ieder ander bedrijf ook kan hebben. Het is hoe je daar mee omgaat en in dit geval perfect. Dikke 10!!

Fantastisch bedrijf!
Bestel al 5 jaar en elk jaar is alles tot in de puntjes geregeld, vragen snel beantwoord en service geweldig!
Laat pakjesavond maar komen!

M.Mars

Op de eerste plaats een hele leuke video,onze kleinkinderen vinden hem geweldig en hopen dat er dit jaar weer zo'n leuke video van sint komt.
En wat een service ,mijn video had ik niet goed...
En wat een service ,mijn video had ik niet goed ingevuld en al ontvangen
Geen punt ze hebben mijn wens ingevuld en een nieuwe video toegezonden zonder extra kosten
Heel hartelijk dank
We gaan er weer van de video genieten

Hele goed service

Totaal niet

Marjolijn

Super goede en snelle service , helemaal T O P

Snel een reactie op alle vragen !!

een blije klant :)

Zo komt de foto precies zoals je het wilt en goed in beeld in de video. De gegevens en foto's zijn makkelijk in te voeren en de foto's kun je nog vergroten of draaien mocht dit nodig zijn.
Zo komt de foto precies zoals je het wilt en goed in beeld in de video.
Bij een foutje van mijn zijde werd er een keurige oplossing geboden en werd er snel gereageerd.

Duidelijke website
goede duidelijke informatie
leuke opties in hobby's en complimenten
leuk dat het huisdier toegevoegd kan worden.
makkelijk te betalen
goede service

misschien iets meer variatie voor volwassenen in de hobby's en complimenten

Isa

Super en geweldig klantvriendelijk! Toen ik zelf een foutje had gemaakt, mocht ik kosteloos een nieuwe dvd bestellen.

Alles keurig. Goede kwaliteit en netjes verpakt. En zeer snelle levering.

Cyriel van Taanom

Superleuk! Dit gaan ze zeker leuk vinden!

Goed gemonteerd. Goede communicatie. Zeer klantvriendelijk.

Misschien bij de tips : "jij moet leren altijd je bordje goed leeg te eten".

Die had ik gekozen dan...