Wilhelmien Konings
Buitengewoon hartelijk, empatisch en professioneel
- Heb je nog tips voor ons?
- Kan niks bedenken ..
Buitengewoon hartelijk, empatisch en professioneel
Uitstekend. Voelde me zeer welkom! Het personeel heeft oog voor je!
Geweldig advies en ze hebben veel geduld met je , ze stellen je ook enorm op je gemak , duidelijke uitleg ! zeer zeker een aanrader voor mensen die kwaliteit en persoonlijke aandacht nodig hebben !
Heel vriendelijke, rustige en bekwaamde medewerkers. Zeker weten een aanraden. Ook belangrijk patiënt en gezondheid gaan hier voor rekeningen. Een dikke pluim
Heel vriendelijk, en met veel aandacht voor mijn probleem met mijn gebit. Mooi en een nette locatie.
Heel fijn!
Super! Heel goed geholpen ,heel blij mee!
Zeer goed.
Heel prettig en deskundig. Iedereen is aardig.
Fijn. Geen lopende band gevoel.
Bijzonder prettig. Ik ben super enthousiast en daardoor heeft 1 iemand al een afspraak gemaakt en een ander is het van plan.
Heel fijn
Prettig, ondanks de angst
Behandeling onder narcose prettig ervaren
Zo bang als ik was zo is het me 100% mee gevallen.
VieDenta Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
VieDenta Kliniek
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Brabant)
Buitengewoon hartelijk, empatisch en professioneel
Uitstekend. Voelde me zeer welkom! Het personeel heeft oog voor je!
Heel fijn!
Super! Heel goed geholpen ,heel blij mee!
Zeer goed.
Heel prettig en deskundig. Iedereen is aardig.
Fijn. Geen lopende band gevoel.
Heel fijn
Prettig, ondanks de angst
Behandeling onder narcose prettig ervaren
Zo bang als ik was zo is het me 100% mee gevallen.
VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
VieDenta Kliniek
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Brabant)