Contact met medewerkers
Inplannen adviesgesprek
9.6/10
Behandeling

Peter

Heel erg tevreden met de all-on-4 constructie die Willem Baas heeft gemaakt. Het was een behoorlijke stap, maar ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.
Vriendelijke assistentes die mij op...
Vriendelijke assistentes die mij op mijn gemak gesteld hebben. Top team.

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor je mooie review Peter! Wij zijn blij om te horen dat jij alle behandelingen bij ons zo prettig hebt ervaren. Geniet van die mooie glimlach!

A. Hermans

Super vriendelijk en behulpzaam

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Tim

Persoonlijk en professioneel

Nee, ga zo door

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor je mooie review Tim! Wat fijn dat jij de behandelingen in onze kliniek zo hebt ervaren.

K.van der Made

Zeer goed

Het is goed zo

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de behandelingen zo goed hebt ervaren.

Brian

Mijn ervaring met Willem en het gehele team van VieDenta is in 1 woord fan-tas-tisch!
Na eerdere teleurstellende intakegesprekken bij andere klinieken ben ik via internet bij VieDenta terecht gekomen. Wat een verschil met de andere klinieken! Direct viel de persoonlijke benadering op. Alle zorgen die ik over de behandeling had werden weggenomen en er werd goed antwoord gegeven op al mijn vragen. Tijdens een gesprek is in alle rust met voorbeelden aangegeven hoe mijn behandeling eruit zou komen te zien. Daarbij is er echt naar mij geluisterd en rekening gehouden met de levensfase waar ik in zit.
Vol vertrouwen ben ik de behandeling aangegaan. Ik heb een all on 8 prothese gekregen. Willem en het gehele team hebben mij gerustgesteld en fantastisch geholpen. Na de behandeling, nu inmiddels 2 maanden geleden, ben ik nog steeds enorm tevreden. Ik vraag mij steeds weer af waarom ik zo lang heb gewacht met het aanpakken van mijn gebit. Ik had dit veel eerder moeten ondergaan. Ik heb nu een stralende lach en dit is slechts mijn tijdelijke prothese!
Ontzettend bedankt!

Ga vooral zo door!

Reactie VieDenta Kliniek:

Wat een mooie woorden Brian! Namens Willem en het team heel erg bedankt voor je review. Wij zijn blij om te horen dat je vol vertrouwen bij ons in behandeling bent gegaan. Op naar het eindresultaat!

Ilona van der Putten

Ik ben bij VieDenta in Oirschot geweest en ben daar zeer professioneel maar ook heel menselijk geholpen had zoveel angst echt heel erg maar door Willem met zijn team ben ik zo goed ontvangen en... Ik ben bij VieDenta in Oirschot geweest en ben daar zeer professioneel maar ook heel menselijk geholpen had zoveel angst echt heel erg maar door Willem met zijn team ben ik zo goed ontvangen en uiteindelijk ook behandeld super tevreden .
Echt een aanrader

Geen tips

Reactie VieDenta Kliniek:

Super bedankt voor je mooie review Ilona! Wij zijn blij om te horen dat jij, ondanks je angst, de behandelingen zo prettig hebt ervaren.

Peter waters

Neen

Reactie VieDenta Kliniek:

Bedankt voor je mooie review Peter! Fijn dat je de behandeling bij ons zo hebt ervaren!

Gabriella Bazelmans-Janssen

Superfijn ben enorm op mijn gemak gesteld en geholpen.

Heb je nog tips voor ons?

Blijf deze spirit en drive houden, dit.doet zoveel goeds, samen met alle deskundigheid en vriendelijkheid is dit een topkliniek

Reactie VieDenta Kliniek:

Super bedankt voor je mooie woorden Gabriella! Wij zijn blij om te horen dat jij je zo op je gemak voelt in onze kliniek. Wij blijven zeker zo doorgaan!

R. Bongers

Heel goed

Ga zo door

Reactie VieDenta Kliniek:

Bedankt voor je review! Wij zijn blij om te horen dat jij de behandeling in onze kliniek zo goed hebt ervaren.

Nicole van Vijfeijken-Bakker

Heel goed, medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam en het voelt vertrouwelijk. Een top team!

Vooral zo doorgaan!

Reactie VieDenta Kliniek:

Wat een mooie woorden Nicole! Heel erg bedankt voor je positieve bericht. Wij zijn blij om te horen dat jij de behandeling in onze praktijk zo prettig hebt ervaren.