9.5 /10

checkbox0% beveelt VieDenta Kliniek aan!

Behandeling
Contact met medewerkers
9.6/10
Eerste online indruk

Zeer goed.

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te horen dat je de behandeling in onze kliniek zo goed hebt ervaren!

Peter Janssen

Heel prettig en deskundig. Iedereen is aardig.

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijn. Geen lopende band gevoel.

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank voor jouw review!

anonymous

Bijzonder prettig. Ik ben super enthousiast en daardoor heeft 1 iemand al een afspraak gemaakt en een ander is het van plan.

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jij zo enthousiast bent over onze kliniek. Goed dat je jouw tip doorgeeft; wellicht kunnen we hier binnenkort iets aan veranderen!

Stan

Heel fijn

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling Stan! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de behandelingen in onze kliniek.

Adrian

Prettig, ondanks de angst

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor je review Adrian! Wij zijn blij om te horen dat jij de behandeling zo prettig hebt ervaren ondanks jouw angst.

K. Boeren

Behandeling onder narcose prettig ervaren

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jij de behandeling onder narcose zo prettig hebt ervaren.

Ina van Welie

SterSterSterSterLege ster

Positief. Ik zag er vreselijk tegenop maar t was heel erg meegevallen. Erg aardige medewerkers.

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor je positieve review en feedback Ina! Je hebt helemaal gelijk. In februari mogen wij onze nieuwe collega verwelkomen die dagelijks aan de balie staat om onze patiënten te ontvangen!

Marzena Becmer

Ja

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor je review Marzena!

anonymous

Super! Ik ben erg goed geholpen door een vriendelijke tandarts (Willem Baas) en ben erg tevreden over het resultaat.,

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

anonymous

Er werd voldoende tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven.

Bedankt voor je review!

Piet Welles

SterSterSterSterLege ster

Aan de deur aanmelden, via het scherm is prima. Wat ik miste is de etage/deur/ waar ik verwacht wordt. Voor de assistente was het zonneklaar, maar voor ik bij haar terecht kon, moest ik allereerst het nodige geduld opbrengen. Ik zou het prettig vinden als ik die informatie al kreeg via het aanmeldscherm.

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor je review Piet! Wellicht is de binnenkomst een beetje verwarrend. Er zitten namelijk twee tandartspraktijken in één gebouw. Het aanmeldscherm is voor de patiënten van Dental Clinics. De patiënten van VieDenta Kliniek mogen zich voor aan de balie aanmelden, dit is ook aangegeven bij binnenkomst, maar kan wellicht nog beter gecommuniceerd worden vanuit onze kant. Wij gaan ermee aan de slag. Bedankt voor de tip!

Heel prettig!!

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je de behandelingen in onze kliniek zo prettig hebt ervaren!

Top

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor je mooie review! Wij zijn blij om te horen dat jij het zo prettig vond bij ons.

Kemal

Heel mooie en aangename praktijk met zeer professionele behandelaren en medewerkers

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor je review Kemal! Wat fijn om te horen dat jij onze kliniek zo mooi en aangenaam ervaren hebt.

Geantwoord op

VieDenta Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 31 maart 2021

VieDenta Kliniek

Jouw leven, jouw lach! Bij VieDenta Kliniek staat jouw glimlach voorop. Onze specialisten helpen je graag aan een prachtig gebit en laten je weer genieten van het leven. We hebben alle disciplines in huis en we beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium en narcosecentrum. Hierdoor garanderen we je altijd persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit. Onze specialisten streven er niet alleen naar dat je een gezond gebit hebt, maar óók een mooi gebit.

Herder Pasmansdreef 1

5688 HW Oirschot (Brabant)

Behandeling
Contact met medewerkers
9.6/10
Eerste online indruk

Zeer goed.

Peter Janssen

Heel prettig en deskundig. Iedereen is aardig.

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijn. Geen lopende band gevoel.

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank voor jouw review!

Stan

Ina van Welie

Marzena Becmer

Ja

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor je review Marzena!

anonymous

Er werd voldoende tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven.

Bedankt voor je review!

VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 31 maart 2021

Herder Pasmansdreef 1

5688 HW Oirschot (Brabant)