Gijs
Uitstekende ervaring. Zeer vlotte en deskundige ondersteuning bij het regelen van een hypotheek. Daarnaast was Viisi altijd betrouwbaar, nauwkeurig en pro-actief. Zeker een aanrader!
Was heel helder van te voren gecommuniceerd wat mijn mogelijkheden waren. Dit bleek ook zo te zijn bij uiteindelijke hypotheek toekenningsproces waardoor er geen zorgen of stress was.
Erg goed!
Snel, deskundig, zeer behulpzaam en vriendelijk
Heel goed en snel geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek voor mijn eerste woning. Heldere communicatie, duidelijk advies en hele fijne adviseur (Jantien).
Super goed en snel geholpen!
We zijn erg goed geholpen door Deni met het afsluiten van onze hypotheek!
Kundig, vriendelijk en snel
Goede service
Prettige begeleiding gehad door Viisi tijdens het gehele proces van afsluiten hypotheek. Snel in communicatie en kundig handelen.
We zijn zowel in de advies fase vóór de aankoop als daarna zo goed geholpen. Als starters is het soms echt heel ingewikkeld hoe alles werkt en wat de mogelijkheden zijn. We zijn daar door Harry en Anne (en collega's) echt geweldig mee geholpen, waardoor we nu ruim op tijd onze hypotheek rond hebben voor ons eerste huis!
Fantastisch goed geholpen, kan ik zeker aanbevelen!
Niels heeft ons uitstekend geholpen in het regelen van de hypotheek. Hij luistert goed naar waar de behoeftes liggen en geeft daar helder advies over. Dank!
Viisi heeft ons erg goed geholpen met onze hypotheek. Meetings zijn goed voorbereid, ze begeleiden je door de verschillende stappen in het process en houden je pro-actief op de hoogte van de laatste status. Ik zou Viisi en onze adviseur Anne zeker aanraden!
Zeer goed geholpen bij hypotheekadvies
Viisi verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Viisi heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg goed!
Snel, deskundig, zeer behulpzaam en vriendelijk
Super goed en snel geholpen!
We zijn erg goed geholpen door Deni met het afsluiten van onze hypotheek!
Kundig, vriendelijk en snel
Goede service
Fantastisch goed geholpen, kan ik zeker aanbevelen!
Zeer goed geholpen bij hypotheekadvies
Viisi heeft de volgende resultaten bereikt: