Dick

Wij zijn met ons gezin nu voor de 17e keer verhuisd. Telkens om de drie jaar. Telkens was daar een forse hypotheek voor nodig. De laatste 3 hypotheken hebben wij af kunnen sluiten via Viisi. Dit bedrijf werd ons geadviseerd door een goede vriend, die ook net een hypotheek had afgesloten bij Viisi Hij was net als wij tegen een virtuele muur van onwil aangelopen bij de INGB en was dankzij een goede tipgever in contact gekomen met Viisi. Hij was zeer tevreden over dit bedrijf en rade ons aan om dit ook te doen. Aanstekelijk enthousiast vertelde hij ons in superlatieven wat wij allemaal konden verwachten. Het kwam er op neer dat wij ons net als hij volledig ontzorgd zouden voelen. We moesten echter niet vergeten om stevig aan te dringen om dhr. Arjen Goedmakers (die naam klinkt al als een goede voorspelling) toegewezen te krijgen als onze adviseur. Dit laatste bleek de enige echte hobbel die we moesten overwinnen. Arjen bleek een zeer druk bezet iemand. Het heeft een aantal dagen en diverse telefoontjes gekost, maar toen werden we dan ook door hem zelf gebeld. Na een persoonlijke kennismaking was het ons helemaal duidelijk dat wij nu bij de juiste adviseur waren aangeland. Hij is een innemende serieuze persoonlijkheid, met gevoel voor humor, zeer intelligent, met enorm veel kennis van zaken die goed kan luisteren en zeer creatief is en in oplossingen denkt. Kortom wij kregen al snel vertrouwen in hem en voelde opluchting om dat we het overtuigende gevoel hadden nu volledig ontzorgd te zijn. We zijn nu drie moeilijke hypotheken verder en met recht nog steeds zeer enthousiast. We hebben al diverse vrienden en collega’s kunnen helpen door ze aan Arjan Goedmakers te koppelen. Hypotheek nodig, ook een heel moeilijke, denk aan Viisi. Plus zeer belangrijk: Arjen Goedmakers! De naam om te onthouden!

anonymous

Wij zijn super goed geholpen door Viisi bij de aankoop van onze eerste woning. Anne is een fijne hypotheekadviseur waarmee je makkelijk en laagdrempelig kan schakelen. Ik zou Viisi zeker aanraden!

Christa

Thomas was heel goed bereikbaar, nam de tijd om alles uit te leggen en was helder in wat hij vertelde.

Antwoord Viisi

Hi Christa, Dank voor deze mooie review! Veel plezier in jullie nieuwe woning! Groet, Thomas

Maarten Simons

Top hulp door onze adviseur Brent en goede keus geweest om opnieuw onze hypotheek via Viisi te laten regelen! Heel prettige begeleiding en je weet altijd waar je bent in het proces, wat er gebeurt en wat je moet doen.

Antwoord Viisi

Hi Maarten, Dank voor de mooie en uitgebreide review. Heel fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Alvast heel veel plezier in jullie nieuwe woning! Groeten, Brent

Chris Voorn

We zijn enorm kundig en zorgvuldig geadviseerd door Niels Lengers.

Antwoord Viisi

Hoi Christel, Dank voor de review. Veel plezier in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Niels Lengers

anonymous

Marc van Viisi heeft ons ontzettend goed en pro-actief geholpen met onze hypotheek (eerste koophuis) en alles wat daar financieel bij komt kijken

Antwoord Viisi

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat jullie zo blij zijn met onze hulp. Groet, Marc

anonymous

Hele goede ervaring! We zijn door Viisi goed begeleid door het hele proces van een huis kopen en hypotheekaanvraag.

Antwoord Viisi

Dank voor de mooie review. Veel plezier in de nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Niels Lengers

anonymous

Heel goed geholpen. Nemen de tijd en rust voor je en denken goed mee.

Maik ten Kate

Anne heeft ons geweldig geholpen met de aanvraag van onze hypotheek! Haar voorbereiding, kennis, rust en fijne manier van communiceren heeft er voor gezorgd dat we heel prettig terug kijken op dit traject.

Antwoord Viisi

Hi Maik en Isabel, bedankt voor de mooie review! Veel plezier in jullie nieuwe woning. Groetjes, Anne

Yaora

Aangenaam!

Antwoord Viisi

Hi Yaora, Bedankt voor de mooie review, veel plezier in jullie nieuwe woning alvast! Gr, Rutger

Guido

Passend en gericht advies

Antwoord Viisi

Hi Guido, Dank voor deze mooie review! Veel plezier in je nieuwe woning. Groet, Thomas

Anne

Fijn en snel geholpen met het aanvragen van een hypotheek

Antwoord Viisi

Dank voor de review Anne, veel plezier in je nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Niels Lengers

SterSterSterSterLege ster

Goed, helder en uitgebreid advies van Rutger van Viisi! Al ver voordat wij klant zijn geworden heeft Rutger altijd tijd gemaakt om ons te adviseren. Bij de definitieve hypotheekaanvraag is elke stap goed voorbereid en is er snel en duidelijk gecommuniceerd, waardoor het hele proces snel en soepel is verlopen. Alleen tijdens een tijdelijke overname vanwege vakantie is er een document vergeten en had de aanvraag dus waarschijnlijk nog 1 of 2 dagen sneller gekund. Vanwege het goede verloop van de rest van het proces was dit gelukkig geen enkel probleem en was alles ruim op tijd geregeld! We zijn erg blij met de begeleiding van Viisi.

Antwoord Viisi

Hi Jozsef, Bedankt voor de mooie review en de prettige samenwerking. Veel plezier in jullie nieuwe huis! Groet, Rutger

Didy

Enorm goed

Antwoord Viisi

Hi Didy, Dat is heel leuk om te horen! Heel veel plezier met je mooie nieuwe woning! Hartelijke groeten, Arjen

anonymous

Top! Duidelijke informatie en verschillende mogelijkheden bekijken en besproken. Viisi is snel en bekwaam. Wij zullen het een ieder aanraden.

Viisi verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Viisi heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2023

Viisi

Hypotheek­advies op maat. Welkom thuis. Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs.

Dick

Christa

Maarten Simons

Chris Voorn

We zijn enorm kundig en zorgvuldig geadviseerd door Niels Lengers.

anonymous

Heel goed geholpen. Nemen de tijd en rust voor je en denken goed mee.

Maik ten Kate

Yaora