Tonny

Makkelijke site, snelle levering. Wel heel onpersoonlijk in ordertraject.

Reactie Vijverleven:

Hartelijk dank voor uw review, helaas gebeurt het wel eens dat deze 2 elkaar kruizen.
Om de snelheid van levering erin te houden worden er een automatische email gegenereerd (order verzonden)...
We hadden u inderdaad nog even persoonlijk een antwoord moeten geven, we gaan dit zeker verbeteren. Hopelijk tot ziens op onze webshop of in onze showroom.

Sylvia

Op de site stond dat het product op voorraad was. Dit was NIET het geval. Toen het product dus door Vijverleven besteld moest worden bij zijn eigen leverancier, checkte ik de website: nog steeds... Op de site stond dat het product op voorraad was. Dit was NIET het geval. Toen het product dus door Vijverleven besteld moest worden bij zijn eigen leverancier, checkte ik de website: nog steeds stond het product op voorraad.

Vijverleven. nl heb ik een boze brief geschreven dat ik verwacht dat als voorraden getoond worden dat die dan wel kloppen en dat ik me nu misleid voelde. Het antwoord luidde dat hem dat speet maar dat een kleine winkelier niet actuele voorraden kan tonen.

Ik heb de order geannuleerd en besteld bij een webwinkel die wel actuele voorraaden toont. Ik blijf erbij dat als je, ook als kleine winkelier, fysiek niet in staat bent om de waarheid omtrent de voorraad te melden, je dan gewoon de voorraad helemaal niet moet vermelden.
Overigens is het ook voor een kleine winkelier mogelijk, gewoon een kwestie van je bestellingen aan je voorraad koppelen.

Bij de andere webwinkel had ik het product de volgende dag in huis. Fijn, want ik had het nodig op korte termijn.
Vijverleven meldde me tien dagen later dat het product in huis was - mijn annulering van de order was vergeten.
Ik heb maar gebeld en gezegd dat ze het pakket niet moesten versturen om ze verzend- en retourkosten te besparen. Ook heb ik gezegd dat ik juist op mijn geld zat te wachten. Men was eea vergeten.
De volgende dag was het geld op mijn rekening bijgeschreven.

Reactie Vijverleven:

Bedankt voor het plaatsen van uw review, helaas verdient uw order niet de schoonheidsprijs.
Zoals besproken gaan we bekijken hoe we deze verwarring in de toekomst kunnen voorkomen.
Dit...
Dit medium is bedoeld om positieve of negatieve ervaringen te plaatsen, daar willen we u voor bedanken.
Ondanks alles hoop ik dat we in de toekomst nogmaals de kans krijgen om aan uw verwachtingen te voldoen en nogmaals mijn excuses voor het ongemak!
Groeten Harro

Bart

Afstandsbediening gekocht. Bijna niet te krijgen in NL. Eerst de 10% korting gepakt dmv aanmelden nieuwsbrief.

Henk Bakker

Zeer fijne webshop, met zeer vriendelijk klantcontact. Bestel hier altijd mijn vijverproducten en heb onlangs ontdekt dat ze nu ook een aquarium webshop hebben geopend; Aqualeven. Zeker de moeite... Zeer fijne webshop, met zeer vriendelijk klantcontact. Bestel hier altijd mijn vijverproducten en heb onlangs ontdekt dat ze nu ook een aquarium webshop hebben geopend; Aqualeven. Zeker de moeite waard om te kijken.

Goeie en snelle service. Zeer groot assortiment.

de groot

Alles wat ik had besteld, kwam snel bij mijn aan huis !!