Prima clubb

Alles verliep snel en naar wens

Guido prive

Snel en correct.

Joliette

Prima, snelle levering van het juiste produkt.

Wil

Goede kit gekocht om de lekkage van mijn vijver te verhelpen

Ney

edward anseeuw

SterSterSterSterLege ster

vlotte service, over het algemeen heel tevreden. Drijvende slang wel ontvangen met kink in de buis.

Dirk

Marlies

Perfect advies

toon

P. Dodemont

Algenlamp via internet besteld: snel en goed bezorgd.

VijverLeven.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VijverLeven.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 april 2013

VijverLeven.nl

Welkom bij Vijverleven.nl, dé bestemming voor vijverliefhebbers! Ontdek onze uitgebreide collectie vijverbenodigdheden, variërend van filters en vijverpompen tot vijverdecoraties en planten. Met ons brede assortiment en deskundig advies creëer je eenvoudig jouw ideale vijver. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde hobbyist, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw vijver tot leven te brengen. Onze passie voor vijvers komt tot uiting in de hoogwaardige producten die wij aanbieden en onze persoonlijke service. Met topmerken zoals Oase, Velda, Hozelock, Aquaforte en Secret staan we hiervoor garant. Laat je inspireren door onze tips en tricks voor het onderhouden van een gezonde en levendige vijver. Bij Vijverleven.nl streven we ernaar om jouw vijverervaring te verbeteren en je te helpen genieten van de natuurlijke schoonheid in je eigen tuin. Ga nu naar onze website www.vijverleven.nl en maak binnenkort van jouw tuin een oase van rust en sereniteit!

Buitenvaart 1011-14

Alles verliep snel en naar wens

Guido prive

Snel en correct.

Joliette

Prima, snelle levering van het juiste produkt.

Wil

Marlies

Perfect advies

toon

P. Dodemont

Algenlamp via internet besteld: snel en goed bezorgd.

VijverLeven.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10