Hans Colbers
Alles perfect verlopen
uitstekend
zeer goede service. persoon aan telefoon kent zeer goed de producten.
Site goed overzicht en snelle levering
Uitstekende kwaliteit
Er wordt zeer deskundig meegedacht over wat mogelijk is. De levering is snel en het product voldoet perfect aan de eisen.
bestel zo nu en dan kabels op maat en dat bevalt erg goed. Alle kabels worden altijd keurig getest afgeleverd.
Positief en behulpzaam
Dikke prima!
prima zoals altijd
Top product, zeer tevreden mee.
Heel erg prettig. Aan de telefoon besproken wat er moest gebeuren. Paar dagen later in huis.
Goede kwaliteit, op elke gewenste lengte en super snelle levering
Goede service en goede kwaliteit. Zeer goede kabels en advies. Beter dan al die audiofiele marketing flauwekul.
Viking Cable verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Viking Cable heeft de volgende resultaten bereikt:
Viking Cable
Heistraat 31
5554 EP Valkenswaard
Alles perfect verlopen
uitstekend
zeer goede service. persoon aan telefoon kent zeer goed de producten.
Site goed overzicht en snelle levering
Uitstekende kwaliteit
Positief en behulpzaam
Dikke prima!
prima zoals altijd
Top product, zeer tevreden mee.
Goede kwaliteit, op elke gewenste lengte en super snelle levering
Viking Cable heeft de volgende resultaten bereikt: