Supermooi ingepakt!
Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera
Heel mooi speelgoed, snelle levering en heel zorgvuldig ingepakt! Perfecte cadeautjes!
Via Villa Hoera had ik een kraamcadeautje besteld. Door nog onduidelijke oorzaak bij PostNL is deze niet bij mij bezorgd. Villa Hoera stuurde na bericht van mij direct kosteloos een nieuw pakketje...
Ik vind jullie site ontzettend leuk! Erg leuke spulletjes en cadeautjes!! Ik had een cadeau besteld voor een vriendin en dat is keurig op tijd geleverd. Dank!
Snelle levering. Leuke artikelen, heel mooi verpakt, kaartje erbij wat waar in zat.
Mooi ingepakt met persoonlijke kaart. Top service - hoef je thuis niets meer te doen. Ook het handgeschreven kaartje bij de afleveren maakt het met aandacht verzorgd.
snelle, uitstekende service
Leuke spullen van Quut gekocht; erg mooi ingepakt als cadeau en een leuk kaartje erbij. Snelle levering; prima contact.
Mooi vormgegeven en overzichtelijke website. Snelle afhandeling van de bestelling; de producten waren de volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Cadeautje om uit te pakken!
Snelle levering met attente kaart. Kleur van tent was wel afwijkend. Op de foto leek het wit en in het echt is het zandkleurig. Kinderen zijn heel blij met de tent.
Vlotte en mooi ingepakte levering. Zeer tervreden.