C

Leuke webwinkel, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Leuke producten en duidelijke webwinkel. Bestelproces en informatievoorziening verliep uitstekend en ik had het pakketje binnen 2 dagen in huis. Leuk ingepakt en met kaartje erbij. Helemaal goed... Leuke producten en duidelijke webwinkel. Bestelproces en informatievoorziening verliep uitstekend en ik had het pakketje binnen 2 dagen in huis. Leuk ingepakt en met kaartje erbij. Helemaal goed dus.

esther

Favoriete webwinkel!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

prachtige producten, mooi en met zorg verpakt en snelle levering. Ik ben zeer te spreken over het aanbod op de site, echt bijzonder spul van een goede kwaliteit. Kortom, een aanrader.

Cindy

Zo hoort het!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Een webwinkel met service zoals het hoort.
Bestelling volgende dag in huis!
Na het sturen van een mail, direct reactie terug, top!
En het artikel was ook nog eens leuk ingepakt.

marjolein

Top service

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

top! we kochten een speciaal kado voor een heel verdrietig meisje. Er werd snel gehandeld en het kado was prachtig ingepakt met een mooi kaartje eraan.

A.P.Husslage

Prima verzorging

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Vlot en verzorgd en zo voor elkaar Duidelijke site

Veldman

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

De regenboog van Grimm bij Villa Hoera besteld, de volgende dag was het al binnen! Goede service. Nadat ik het besteld had, zag ik dat je het ook kon laten inpakken. Snel een mail er achteraan, en... De regenboog van Grimm bij Villa Hoera besteld, de volgende dag was het al binnen! Goede service. Nadat ik het besteld had, zag ik dat je het ook kon laten inpakken. Snel een mail er achteraan, en deze werd gelijk beantwoord. Het was nog mogelijk! De volgende dag een mooi pakketje ontvangen.. nog even wachten tot onze dochter het cadeau kan uitpakken! Maar het ziet er nu al mooi uit, creatief ingepakt!.

Raymond

Prima service/levering/product!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle levering, mooi verpakt en goed product!

Loes

Goed!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Bestelling gedaan via internet. Dit ging goed. Levering was snel en kwaliteit is goed!

M Hoogendoorn

Leuke site met een aantal bijzondere soortje speelgoed

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Villa Hoera is niet een site die makkelijk te vinden is. Via een blog van iemand per ongeluk gevonden.
Een leuke site met mooi speelgoed dat de herinneringen doet opleven.
De site is...
Een leuke site met mooi speelgoed dat de herinneringen doet opleven.
De site is overzichtelijk en rustig qua uitstraling. indeling van de producten is goed.
Bestellen en betalen ging soepel en het bestelde huisje is netjes geleverd.

Marit

Cadeautje om uit te pakken!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ondanks dat ik de bestelling zelf had gedaan, voelde het als het uitpakken van een cadeautje!! Snelle levering en er is zorg besteedt aan het inpakken!!