Astrid Vos

Uitstekende service

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Voor 15.00u besteld en volgende dag in huis. Mooi ingepakt.

Fam. Van Kessel

Mooie producten, snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

De kado's waren mooi ingepakt. Ook werd alles snel geleverd en zijn erg mooie spullen. Echt kwaliteit! Al met al erg tevreden!

Hilda Sanders

Een tien!! Wat een feest om zo de bestelling te ontvangen!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ik heb alleen maar super ervaringen met villa hoera. Leuke artikelen en een hele goede service, ga zo door! Ik ben fan!

Debby

Grimms regenboog was luxe ingepakt

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Het pakketje was heel mooi ingepakt ! Zag er feestelijk uit. Het was zo als verwacht de volgende dag in huis. Ik heb geen negatieve punten.

Mar

Mooie spullen, snel thuis

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Mooie bijzondere spullen, snelle verzending en ook heel schattig ingepakt als kado

preta

Perfect en snellllll

Kitty Smittenaar

Prachtige bromtol van Nathalie Lete

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Mooie en originele kinderspullen. Bij de bestelling verzocht om het mooi in te pakken en er een persoonlijk kaartje bij te schrijven. Dit was tip top in orde! Je kunt zien dat het met zorg is gedaan!

Jef

Fijne en prettige klanten benadering

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

De mensen van Villa Hoera zijn uiterst aardig en behulpzaam en handelen de vragen snel en vakkundig af.

Marietje Pieters

Mooi ingepakt

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Mooie kwaliteit speelgoed! Het wordt ook mooi ingepakt. Al kan ik de verleiding niet weerstaan om de cadeautjes zelf al te bekijken. Voorzichtig uitpakken en weer inpakken dus... ??

Marietje Pieters

Snel reactie

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Een kortingscode werkte niet en na een mailtje kreeg ik snel het kortingsbedrag weer teruggestort op mijn rekening.