Em Visser

Ik raad 100 % aan

Kat

Aankoop wobbel bord

Overzichtelijke site
Duidelijke en snelle communicatie via mail
Snelle verzending

lilianne

Heel tevreden

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

snel en vriendelijk en duidelijk

Magrietha Maarschalkerweerd

Gejuich.

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid (telefonisch contact), de leversnelheid en het is leuk verpakt.

Audri Ramaekers

Kopen bij een kleine zelfstandige!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Goede prijzen, snelle levering, fijne inpakservice en persoonlijke touch door handgeschreven kaartje. Kortom prima ervaring!

Mirjan

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Was snel binnen en ik vond het erg leuk dat het mooi was verpakt met kaartje en een kleinigheidje

Karin Zuidhof

Top!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle levering, mooi ingepakt.
Gewoon 'n feestje. En een motivatie om weer iets te gaan bestellen.

tara

Super blij!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

ik heb donderdag avond om half tien mijn bestelling met drie maileg producten geplaatst ,twee dagen later heb ik mijn bestelling in handen gehouden ben er super blij mee ! wat ik er zelfs bij heb... ik heb donderdag avond om half tien mijn bestelling met drie maileg producten geplaatst ,twee dagen later heb ik mijn bestelling in handen gehouden ben er super blij mee ! wat ik er zelfs bij heb gekregen is een klein maileg koffertje !!!

deze website is zeker te vertrouwen en echt super klantvriendelijk!!!!

Marianne

Zeer tevreden!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Voordat ik mijn eerste bestelling deed mailcontact gehad. Dat verliep heel snel en vriendelijk. Vervolgens een bestelling geplaatst die zoals beloofd de volgende dag in huis is. Alles ook nog eens... Voordat ik mijn eerste bestelling deed mailcontact gehad. Dat verliep heel snel en vriendelijk. Vervolgens een bestelling geplaatst die zoals beloofd de volgende dag in huis is. Alles ook nog eens super mooi ingepakt. Kortom, een webshop waar ik zeker nog op terug kom om wat leuks te bestellen.