Prima!
Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera
Mooi assortiment, snelle levering, de verschillende artikelen zorgvuldig en leuk ingepakt.
Heel tevreden over de bestelling bij Villa Hoera. Snelle levering (volgende werkdag) en het kado was mooi ingepakt zonder extra kosten.
Klantvriendelijkheid een 10
met dank voor de lieve cadeautjes
Snelle levering van mijn bestelling. Ook over het speelgoed ben ik zeer tevreden! Fijne webwinkel met mooi speelgoed.
Een snelle levering, en met de vraag om het in te pakken....een prachtig cadeau! Het moet nog gegeven worden.
Voor mijn nichtje kocht ik een schattig ballet konijntje (Maileg). Het werd de dag erna bij haar bezorgd en het is meteen een van haar nieuwe lievelings. Mooie spullen en goede service!
Zeer correct, klantvriendelijk bedrijf dat prima service levert. Alles was prachtig ingepakt!
Super gaaf om onze bestelling mooi ingepakt te ontvangen en ook nog een persoonlijk kaartje voor onze zoon die 5 is geworden erbij te ontvangen!
Top! Binnen 24 uur t pakketje in huis. Toen ik de doos opende kon ik alleen maar wow, wow, wow uitbrengen. Wat zorgvuldig en met liefde ingepakt, supermooi en dat gratis. Leuk ook 2 kaartjes erbij....
goede service en snelle levering mooi ingepakt