w.albach@upcmail.nl

Een 10 met een Griffel van de Opa en Oma.

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Uitstekende service, duidelijk gebruik van de website, leuk verpakte (verjaardag) cadeautjes met persoonlijke tekst van Villa Hoera! Hulde!

Jodi

Snelle en zeer vriendelijke afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Via google uitgekomen bij Villa Hoera, maar dit wordt zeker mijn vaste adresje voor mooi kinderspeelgoed!
Mooie en duidelijke website en zeer snelle en persoonlijke afhandeling. Het...
Mooie en duidelijke website en zeer snelle en persoonlijke afhandeling. Het wobbelboard dat ik heb besteld is zelfs super mooi ingepakt!! Een echt cadeau met een lief kaartje, ik kan niet wachten tot wij het feestelijke cadeau aan onze zoon mogen geven. Top geregeld!

Miriam

Villa Hoera

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Uitgebreide collectie, snelle levering en superleuk ingepakt!

Floris Manni

Webwinkel met klasse

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Villa Hoera heeft eerlijke prijzen, maar stopt in vergelijking met de giganten dat mooie gevoel in de doos. Mooi ingepakt, handgeschreven kaartje erbij, echt top! Dat maakt mij als klant echt een... Villa Hoera heeft eerlijke prijzen, maar stopt in vergelijking met de giganten dat mooie gevoel in de doos. Mooi ingepakt, handgeschreven kaartje erbij, echt top! Dat maakt mij als klant echt een blij mens.

Ik hoop dat jullie deze persoonlijke touch vol kunnen houden wanneer jullie verder groeien als bedrijf zijnde. Met deze aanpak is groeien wel iets dat de verwachting is.

Aaltsje de Jong

Prachtig speelgoed

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Prima: snel verstuurd, mooi ingepakt, prachtige artikelen

Jw

Snelle levering, leuk ingepakt?

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Levertijd was super snel en cadeautjes waren leuk ingepakt en handig gelabeld!

Pien

Super!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Leuke spullen, snelle levering, mooi ingepakt en een kaartje met een groet :)

de Moor

Top service!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

snelle levering duidelijke communicatie onwijs leuk verpakt

Sanne

Vrolijke verrassing

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

We hadden ons product snel in huis en op het moment van uitpakken werden mijn vriend en ik blij verrast met een mooie verpakking en een leuke kaart. Zo had niet alleen ons zoontje een dikke lach op... We hadden ons product snel in huis en op het moment van uitpakken werden mijn vriend en ik blij verrast met een mooie verpakking en een leuke kaart. Zo had niet alleen ons zoontje een dikke lach op zijn gezicht.. maar wij ook!

Marieke

Zeer tevreden!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Erg leuk dat er de mogelijkheid is het kadootje in te laten pakken met een kaartje. Snelle service en een snelle reactie toen ik een vraag via de email stuurde. Zeer tevreden dus!