Jo

Super! We hebben al eerder rode beukenhaag plantjes besteld, en dat ging net als nu ook prima.

Goede communicatie over de bezorg tijd.

In eerste instantie krijg je vrij hoge verzendkosten te zien, werd bij ons uiteindelijk een stuk lager omdat we in Zuid-Holland wonen. Ik kan me voorstellen dat mensen afhaken, terwijl het dus... In eerste instantie krijg je vrij hoge verzendkosten te zien, werd bij ons uiteindelijk een stuk lager omdat we in Zuid-Holland wonen. Ik kan me voorstellen dat mensen afhaken, terwijl het dus uiteindelijk heel erg meevalt qua prijs.

Gert Dekort

Zeer goed, op een mail , die ik s avonds stuurde , dus na 19h , kreeg ik binnen het uur een antwoord.Geen verkoopstrukjes, gewoon de waarheid.

Bereikbaarheid online

Na 1 ervaring met deze mensen, nog geen idee

Joery Buijs

Top service,mooie prijzen en super kwaliteit!

Kwaliteit

Joost Vermeesch

Prima ervaring

reactie en communicatie

Harm Trouwborst

Goed alleen bij telefonisch contact over palen onvriendelijk contact

Kwaliteit

Telefonisch wellicht vriendelijker?

Dirk Postema

Perfect

Communicatie

Jeroen Burgmans

Ruime keuze in soort en formaat. Nette en stipte orderafhandeling met vooraf een email over datum/tijd van levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ben (als leek) wel benieuwd of de boom in leven... Ruime keuze in soort en formaat. Nette en stipte orderafhandeling met vooraf een email over datum/tijd van levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ben (als leek) wel benieuwd of de boom in leven blijft omdat hij geleverd werd zonder aarde. We gaan het zien de komende weken!

Keuze en orderafhandeling.

Informatie dat er geen aarde aan de kluit zit?