Dirk-Jan

Kwaliteit van de bomen kan ik nog niet beoordelen zijn pas een weekje binnen, maar zien er in eerste instantie goed uit.

Communicatie over levering was echter waardeloos. Hadden...

Communicatie over levering was echter waardeloos. Hadden afgesproken dat ze op een bepaalde datum geleverd zouden worden, maar moest er zelf achteraan om te horen dat ze toch niet kwamen die dag. Vervolgens zouden ze een week later geleverd worden en lagen ze halverwege die week ineens op de oprit zonder bericht vooraf!

Lijken goede producten te zijn!

Communicatie!

Tom

Ik heb hier een aantal leibomen gekocht.

Goede service en uitleg. Passen leirek aan naar behoefte. Mooie bomen. Of ze aanslaan is wel nog even afwachten, aangezien ze in de herfst zijn geplant.

Het zou fijn zijn als de verschillen tussen eenzelfde soort bomen, maar van een ander type, iets duidelijker is.

Brigit Imhof

Prima communicatie

communicatie, zelf op kunnen halen

Evelien Bronsvoord

Kwaliteit van de bomen en de service zijn zeker een aanrader. Snelle levering en prima uitleg over wanneer de bomen te snoeien.

Duidelijk en overzichtelijk

Ga zo door!

Mariëlle Holthausen

Prima ervaring. Bestelling ging snel, levering ook, binnen de termijn die was aangegeven. Instructies voor het neerzetten prima nagekomen.

Zie mijn beschreven ervaring. Dit zijn ook sterke punten.

Geen verbeterpunten op dit moment.

Eline Kleingeld

Ik kreeg deze feedbackmail, terwijl ik nog steeds in afwachting was van de levering van de boom. In het begin goed contact gehad, maar naar mate het langer duurde, werd ik niet meer op de hoogte... Ik kreeg deze feedbackmail, terwijl ik nog steeds in afwachting was van de levering van de boom. In het begin goed contact gehad, maar naar mate het langer duurde, werd ik niet meer op de hoogte gehouden. Gelukkig is de boom nu wel geleverd voor de kerst, maar ik ben echt ontevreden over de informatie van deze levering. Ik heb geen mail gehad. Mijn klant was niet thuis. Ik was ook niet in de buurt. Gelukkig kon een van de buren de poort open maken.

Oplossingsgerichtheid van de chaufeur en het zoeken naar alternatieven om de boom te leveren door het bedrijf.

Graag een email om mij op de hoogte te houden van de levering.

Hb Bouwman

Levering volgens afspraak

Track en Trace via de site kan iets duidelijker

Werner De Venter

Goeie service en kwaliteit

Ni speciaal op helet

Michel Hanekamp

Prima bedrijf mooie leibomen geleverd
Een goede prijs - kwaliteit

Eigen levering van de bomen is een groot voordeel voor de kwaliteit van de bomen

Hoogte verschil bij opbinden leiconstructie, maar geen probleem (onderste bamboestok iets hoger gezet)

Sharon

Perfect

Goede communicatie , geleverd volgens afspraak en het belangrijkste mooie bomen