A Veldman

Goede communicatie.

Omruilen of kiezen van een alternatief is geen probleem. Nette afhandeling van alles en goede levering!

Es

Ik heb zes boompjes besteld bij Vinkbomen. De bomen zagen er bij levering gezond uit. Ze staan nu twee weken in de grond en doen het goed.

Bij de levering zat een duidelijke brief met informatie over het aanplanten van de bomen.

Ik kreeg een mail met de leverdatum. Daarin werd vermeld dat ik de avond voor de levering bericht zou krijgen over de tijd waarop de levering zou plaatsvinden. Dat bericht heb ik niet ontvangen.

Jan Neerhof

Eerste indruk is goed.... De tweede en derde ook.

Sterk punt?.... Ik kreeg wat ik vroeg, niet meer en niet minder. Ik ben tevreden over dit bedrijf.

Geen verbeterpunten

F Oldegbers

Boerderij Amstelland

Slecht!

vindbaarheid op internet

Geen van de 35 boompjes is aangegaan, ondanks de goede zorg van ons rond en na het planten. Vink bomen hierover geïnformeerd en op verzoek van Joey Vink foto's verzonden. Reactie van Vink; "ik kan... Geen van de 35 boompjes is aangegaan, ondanks de goede zorg van ons rond en na het planten. Vink bomen hierover geïnformeerd en op verzoek van Joey Vink foto's verzonden. Reactie van Vink; "ik kan het op basis van de foto's niet beoordelen". Op mijn vraag wat voor foto's ik dan wel moest nemen geen reactie meer. Mijn conclusie: Vink levert rommel en neemt niet zijn verantwoordelijkheid om een probleem op te lossen. Geen zaken doen met deze rommelaar!

Mandy Noorlander

Alles naar wens

Voorsc

Volgens verwachting- afspraak

Ze komen na wat ze beloven

Nvt

Minder pagina's

Hans Bink

Prima bedrijf en coulant

???

Meer info over inboet , wat te doen