S. Klooster
- Product of service:
- Kaartenhouder Groove
Snelle levering, met zorg ingepakt
Na een week hadden wij het product in huis. We hebben wel een mail gestuurd wanneer het product zou komen, maar wij kregen direct een reactie, dat het product binnen een dag verstuurd zou worden. Dus helemaal goed.
Prima bedrijf. Houdt zich aan de gemaakte afspraken en informeert als er iets wijzigt.
Goed bereikbaar en fijne service
zeer positief
Klantvriendelijk, snel en duidelijk.
Heel tevreden met de aankoop. Goede kwaliteit.
Mooie producten, vriendelijk in contact
Vintlux verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vintlux heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed bereikbaar en fijne service
zeer positief
Klantvriendelijk, snel en duidelijk.
Heel tevreden met de aankoop. Goede kwaliteit.
Mooie producten, vriendelijk in contact
Vintlux heeft de volgende resultaten bereikt: