Walther den Otter
- Informatie op de website
- Info over verloop order
- Sterke punten
- Zeer goede kwaliteit tegen acceptabele prijs. Lekkere Oesters zo ze horen te zijn. Genieten. 😀🤗
97% beveelt Vis-winkel-online.nl aan!
Arrived on time
Wij bestellen al 3 jaar altijd 1 of 2 gerookte zalm, deze is mooi van kleur, smaakt heerlijk, voorgesneden en goed verpakt.
Geweldig
een goede ervaring
SPAM Goede kwaliteit, op tijd geleverd
uitstekend
Kerst gelukwensen want mijn aankoop smaakte naar de zee.
Hele goede ervaring
Perfect geregeld
Correcte levering van super producten
Zeer goede ervaring
Vis-winkel-online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vis-winkel-online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig
een goede ervaring
SPAM Goede kwaliteit, op tijd geleverd
uitstekend
Kerst gelukwensen want mijn aankoop smaakte naar de zee.
Hele goede ervaring
Perfect geregeld