Laurent DUPLAT
- Verbeterpunten of tips
- Sommige krabbenpoten waren vol met zwarte slib of leeg. Wel jammer voor het bedrag die ik betaald heb
- Sterke punten
- Brede keuze
96% beveelt Vis-winkel-online.nl aan!
100% kwaliteit
Goed en redelijk prijs
POSITIEF
Topkwaliteit en goede service.
,Deze week hé b ik voor het eerst een bestselling gedaan,alles was prima verzorgd en vers!!
Perfect
Super geregeld
Arrived on time
Wij bestellen al 3 jaar altijd 1 of 2 gerookte zalm, deze is mooi van kleur, smaakt heerlijk, voorgesneden en goed verpakt.
Snelle levering en goede producten
Positief
Geweldig
Ik ben al jaren een trouwe klant en steeds tevreden.
Vis-winkel-online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vis-winkel-online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vis-winkel-online.nl
Krab 11E
4401 PA Yerseke
100% kwaliteit
Goed en redelijk prijs
POSITIEF
Topkwaliteit en goede service.
Perfect
Super geregeld
Arrived on time
Snelle levering en goede producten
Positief
Geweldig
Ik ben al jaren een trouwe klant en steeds tevreden.
Vis-winkel-online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vis-winkel-online.nl