Tineke Bergstra
- Uw beoordeling:
- Prima
- Product of service:
- Puinbak
99% beveelt Visser Afvalinzameling aan!
Goede service
Bolsward afvoeren schone grond.
fijn bedrijf
Top !
Makkelijk
Goed geholpen en snelle service
Perfect
Visser Afvalinzameling verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Visser Afvalinzameling heeft de volgende resultaten bereikt:
Visser Afvalinzameling
Kelvinstraat 30
8861 ND Harlingen
Goede service
Bolsward afvoeren schone grond.
fijn bedrijf
Afvalcontainer