Marten Winia
- Uw beoordeling:
- benaderbaar snelle afhandeling
- Product of service:
- afvalcontainer
99% beveelt Visser Afvalinzameling aan!
Prima service
2x bouwcontainer 6 m3
Perfect
Zeer tevreden klant
Super vriendelijke chauffeurs
Prima bedrijf
Afval Container
Goede service, alles zelf te regelen.
Betrouwbaar
Top service
Goed bedrijf
Vlotte service/levering
Container huur
Container service
Visser Afvalinzameling verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Visser Afvalinzameling heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden klant
Super vriendelijke chauffeurs
Prima bedrijf
Afval Container
Goede service, alles zelf te regelen.
Betrouwbaar
Top service