VitaePro

Bert Jansma

Ik gebruik VitaePro nu bijna 3 maanden en heb het idee dat het bewegen allemaal iets soepeler gaat. Dat kan natuurlijk tussen ‘de oren’ zitten, maar VitaePro kan natuurlijk ook echt werken.... Ik gebruik VitaePro nu bijna 3 maanden en heb het idee dat het bewegen allemaal iets soepeler gaat. Dat kan natuurlijk tussen ‘de oren’ zitten, maar VitaePro kan natuurlijk ook echt werken. Voorlopig ga ik er dus mee door.

Ingrid

Heb het gebruik onderbroken en nu weer
opgestart en merk het verschil en gebruik minder pijnstillers en slaap beter zonder minder pijn

De Bruyn -Ouboter

Makkelijk in tenemen.

Sandra

Geweldig bedtijf alles wordt netjes optijd verstuurd. En wat betreft het product zelf heb ik nog niet zoveel kunnen merken. Maar misschien heb ik nog tijd nodig om dan te zeggen dat het... Geweldig bedtijf alles wordt netjes optijd verstuurd. En wat betreft het product zelf heb ik nog niet zoveel kunnen merken. Maar misschien heb ik nog tijd nodig om dan te zeggen dat het ok is. Maar ik geloof in dat product en zal het door gebruiken. En het klanten Contact is goed vindt ik heel fijn.

Jan van Santen

Reeds na twee weken een fitter gevoel communicatie en levering prima

Rob de Man

(Bewerkt)

Ik merk er niks van.

Inkje

Ik merk niet zoveel verschil bij het bewegen. Alleen minder stijf bij het opstaan.

Mia Aarts

Ik kan nog niets merken van de werking.

Sonja

Slik nu al paar maanden de vitae pro capsules. Nu ook icm magnesium maar heb weinig tot geen vooruitgang. Blijf helaas veel last van pijn in knie houden 😏