7.3 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox79% beveelt VitaePro aan!

P. Claessen

Ik gebruik VitaePro een maand of 2 1/2 en merk dat het werkt want ik voel mij een stuk fitter.

Dinie Hofsink

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb nog geen resultaat met de capsules De fijn in mijn gewrichten blijft nog steeds Wel vind ik de crème erg fijn vooral voor in de nacht dan kan ik beter op mijn zij liggen omdat de crème tijdelijk de pijn wat verzacht Ik heb fibrimialgie Weet ook niet of de capsules daar tegen helpen

Koos

Ik merk geen verschil nu ik het product gebruikt. Ik ga er mee stoppen

Gerbrand Pieltjes

SterSterSterLege sterLege ster

Jullie geven goede service, na 4 maanden gebruik kan ik echter nog geen verschil merken, misschien moet ik het nog even tijd geven.

Ben

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen invloed gemerkt van het gebruik

Theo meeuwenoord

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben eerlijk en probeer alles om wat minder last te hebben van mijn rugproblemen ! Kan niet echt zeggen dat ik door al heel lang te slikken ik baat hebt ! Nu heb ik magnesium van jullie geprobeerd en moet kijken of dat wat opleverd ? Gr theo

Wim Obbema

moeilijk te zeggen of de pillen werken - ik denk wel goed

Joop Naber

SterSterSterSterLege ster

Ik neem nu 2 pillen per dag bevalt beter als 1 .

Gerda de Reus

SterSterLege sterLege sterLege ster

Tot nu toe geen enkel positief resultaat (na ca. 6 maanden)

Alex Berndsen

SterSterSterHalve sterLege ster

Heb wel het idee dat ik mij beter voel.

Frits Plomp

Correct en goede expertise

Fred

SterSterSterHalve sterLege ster

Werkt niet meteen, maar na een tijdje wel.

han bergkamp

zeer consciëntieus

VitaePro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VitaePro heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2020

VitaePro

Waarom VitaePro? Vitaminen zijn van vitaal belang voor ons lichaam. Wanneer u niet voldoende vitaminen binnenkrijgt door gezonde en gevarieerde voeding, kan het zinvol zijn om dit aan te vullen met een voedingssupplement. Volgens het voedingsadvies van het voedingscentrum zou je per dag 250 gram groenten en 200 gram fruit moeten eten. Volgens onderzoek van het RIVM, haalt slechts 2% van de Nederlanders het minimum voor groenten, gemiddeld eten we 127 gram groenten per dag.

Teleportboulevard 120

Wim Obbema

moeilijk te zeggen of de pillen werken - ik denk wel goed

Joop Naber

SterSterSterSterLege ster

Ik neem nu 2 pillen per dag bevalt beter als 1 .

Gerda de Reus

SterSterLege sterLege sterLege ster

Tot nu toe geen enkel positief resultaat (na ca. 6 maanden)

Alex Berndsen

SterSterSterHalve sterLege ster

Heb wel het idee dat ik mij beter voel.

Frits Plomp

Correct en goede expertise

Fred

SterSterSterHalve sterLege ster

Werkt niet meteen, maar na een tijdje wel.

han bergkamp

zeer consciëntieus