7.3 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox79% beveelt VitaePro aan!

Frits Plomp

Correct en goede expertise

Fred

SterSterSterHalve sterLege ster

Werkt niet meteen, maar na een tijdje wel.

han bergkamp

zeer consciëntieus

Quiny Voorn

Goede aflevering en ik voel echt verbetering!

Hans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waarom word dit niet gewoon bij de drogist verkocht, zonder abbonement?

Harrie

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb er nog niet veel baat bij. Dat komt denk ik dat ik veel last heb van schouderspijnen. Gr.

Nasser

Klantvriendelijk

Jelle Hooisma

SterSterSterLege sterLege ster

Ik gebruik ‘t om m’n weerstand om te verbeteren, vanwege Wegener dat is een autoimmuun ziekte.

Tineke Maase

Prima bezorgd, veel baat bij, minder last an artrose en artritus

Erwin Schalke

Vitaepro heeft wel bevallen toen tijdje heb gebruikt Dankjewel gr erwin Schalke

Rob

Voel me veel soepeler

Hans Burger

SterSterSterSterLege ster

Wat lastig met betalen, omdat er geen automatische incasso is/was. Verder prima product dat mij omdersteunt bij mijn problemen van het bewegingsmechanisme.

Antwoord VitaePro

Beste Hans, Dank u wel voor uw reactie! We hebben wel degelijk tegenwoordig de mogelijkheid om te betalen via automatisch incasso. Als u de klantenservice mailt of belt, kunnen zij u verder helpen: https://www.vitaepro.nl/klantenservice/ Met gezonde groet, Mathijs van VitaeLab

Geantwoord op

Lute Klaver

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaringen met dit bedrijf is dat ik af en toe overladen wordt met mails. Dat vind ik niet prettig. Het product bevalt me heel goed, veel minder pijn

Diew Timmer

Klantenservice vriendelijk en doet wat wordt beloofd. Knieën minder pijnlijk. Levering perfect.

W Thelosen

Ik heb veel last gehad van mijn kieen dat is al wat minder

VitaePro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VitaePro heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2020

VitaePro

Waarom VitaePro? Vitaminen zijn van vitaal belang voor ons lichaam. Wanneer u niet voldoende vitaminen binnenkrijgt door gezonde en gevarieerde voeding, kan het zinvol zijn om dit aan te vullen met een voedingssupplement. Volgens het voedingsadvies van het voedingscentrum zou je per dag 250 gram groenten en 200 gram fruit moeten eten. Volgens onderzoek van het RIVM, haalt slechts 2% van de Nederlanders het minimum voor groenten, gemiddeld eten we 127 gram groenten per dag.

Teleportboulevard 120

1043 EJ Amsterdam

Frits Plomp

Correct en goede expertise

Fred

SterSterSterHalve sterLege ster

Werkt niet meteen, maar na een tijdje wel.

han bergkamp

zeer consciëntieus

Quiny Voorn

Goede aflevering en ik voel echt verbetering!

Hans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waarom word dit niet gewoon bij de drogist verkocht, zonder abbonement?

Harrie

Nasser