M.
Volgens afspraak is de Bloon zitbal de volgende werkdag geleverd. Vond het spannend om hier te bestellen omdat ik Vital Today nog niet kende, maar zij houden zich aan hun afspraak.
Top bedrijf snel verzonden en ze wikkelen alles snel af. Super vriendelijk aan de telefoon. TOP
Hier een Cubii besteld. Deze zou volgens de site jarenlang onderhoudsvrij gebruikt kunnen worden. Na enige tijd storende tikkende geluiden die na ongeveer twee jaar erg luid worden. Garantie heb je dan niks meer aan. De Cubii is voor mij zo de prijs niet waard.
super vriendelijk en deskundig
Heel goed
Prima. Kreeg goed antwoord bij telefonische vraag.
pPositief; Snel reageren
uitstekend, klantgericht en goede service
Men belooft snelle levering en kreeg een snelle track en trace van DHL. Sindsdien gaat het de mist in. Nog altijd niets geleverd.
prima
Zeer goed
Heel tevreden
Zit/sta bureau besteld
Vital Today verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vital Today heeft de volgende resultaten bereikt:
super vriendelijk en deskundig
Heel goed
Prima. Kreeg goed antwoord bij telefonische vraag.
pPositief; Snel reageren
uitstekend, klantgericht en goede service