Snel en correct

Snelle levering en nalevering van twee ontbrekende onderdelen was snel en correct

B.Leblanc

Beoordeling Cresta RCE1106

Alle lof voor de Vitalitools. Het door mij aangekochte apparaat Cresta RCE 1106 voldeed niet aan mijn verwachtingen. Vitalitools had er begrip voor en stelde meteen voor om het apparaat terug te... Alle lof voor de Vitalitools. Het door mij aangekochte apparaat Cresta RCE 1106 voldeed niet aan mijn verwachtingen. Vitalitools had er begrip voor en stelde meteen voor om het apparaat terug te sturen. Aldus gedaan. Binnen enkele dagen werd mijn geld terugestort Dit noem ik nog eens service en klantvriendelijkheid. B. leblanc@zonnet.nl

Snelle goede service

De bestelde artikelen zijn netjes verpakt nog dezelfde dag verzonden. Bevestiging van betaling en volgnummer voor post-nl zijn onmiddellijk gemaild. De volgende dag is het pakketje bezorgd. De bestelde artikelen zijn netjes verpakt nog dezelfde dag verzonden. Bevestiging van betaling en volgnummer voor post-nl zijn onmiddellijk gemaild. De volgende dag is het pakketje bezorgd.
Prima!

Gert De Baere

Aankoop van telefoontoestel

Heel goed, bij eerste poging om toestel te leveren was er iets fout gelopen, maar er was een korrekte opvolging en communicatie om het bestelde toestel geleverd te krijgen

Ecodect telefoon

Goed.

Giovanni Willems

Ga zo door en blijf in balans.

Het was goed en snelle levering.

prima

Matig

Na aankoop van een stalingsmeter vraag ik om uitleg van de uitslag van de meting. Ik snapte niet of 2 nu stond voor 2000 of 2. De persoon in kwestie deed net alsof het een gevaarlijk hoge meting... Na aankoop van een stalingsmeter vraag ik om uitleg van de uitslag van de meting. Ik snapte niet of 2 nu stond voor 2000 of 2. De persoon in kwestie deed net alsof het een gevaarlijk hoge meting was: "Oei". Achteraf blijkt dat het nagenoeg nihil was. Onrust zaaien dus.

Een aangekochte stralingsarme telefoon bleek helemaal nog niet zo stralingsarm te zijn en die zou ik na 2 maand willen retourneren. Dat was niet meer mogelijk.

Reactie Vitalitools.nl:

Contact met meneer opgenomen, hier is dus iets niet duidelijk gecommuniceerd. Een waarde van 2 microwatt is relatief laag dus geen reden voor onrust. De veldsterkte die stralingsarme (niet... Contact met meneer opgenomen, hier is dus iets niet duidelijk gecommuniceerd. Een waarde van 2 microwatt is relatief laag dus geen reden voor onrust. De veldsterkte die stralingsarme (niet stralingsvrij!) DECT telefoons produceren zijn voor heel gevoelige mensen nog te veel velden. Bellen aan een draad is dan de enige oplossing. Omdat deze al 2 maanden in gebruik was kunnen we hem niet terugnemen.

Klantgerichtheid

Mijn ervaring is dat vitalitools goed luistert naar het probleem waar het om gaat en er doeltreffend een oplossing bij zoekt.

Beoordeling bestelling gordijnstof

uitstekend, ik heb tevoren gebeld voor info over beste gordijnstof in mijn situatie, al mijn vragen zijn beantwoord, daarna snelle levering en financiele afhandeling ook goed