José van Dongen

Gemakkelijk bestellen, vlotte levering d.m.v.. brievenbusverpakking. Ik ben tevreden!

Pluspunten

Verpakking die in de brievenbus past.

Rikie Ternier

Correcte en vlotte service.

novita

Vandaag besteld morgen in huis perfecte levering..

Mevr, G. Harbers

Vistore raad ik iedereen aan. Ben zelf al jaren afneemster van diverse producten. Vlotte levering. Leuke attenties. Zoals een roos met Valentijnsdag. Nu met Sinterklaas in aantocht een pot... Vistore raad ik iedereen aan. Ben zelf al jaren afneemster van diverse producten. Vlotte levering. Leuke attenties. Zoals een roos met Valentijnsdag. Nu met Sinterklaas in aantocht een pot Pitamientjes. Chapeau! Ik hoop nog jaren bij jullie te komen "winkelen"

Marga

Heel happy ben ik sinds ik mijn vitaminen en voedingssuplementen via Vitstore bestel: zeer vlotte levering, brievenbus verpakkingen, scherpe prijzen en vaak aanbiedingen, buitengewoon goede... Heel happy ben ik sinds ik mijn vitaminen en voedingssuplementen via Vitstore bestel: zeer vlotte levering, brievenbus verpakkingen, scherpe prijzen en vaak aanbiedingen, buitengewoon goede kwaliteit! !!

Pluspunten

Brievenbus verpakkingen mogelijk

K.S.

Overzichtelijke website. Snelle, vlotte levering.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle, vlotte levering.

J.Wieman-van Zuilekom

Bestelling werd vlot geleverd. Dankzij de cholesterol evenwichttabletten is mijn cholesterol netjes op peil.

A.M. de Bruijn

Bijzonder goede ervaring met bestellen en leveren.
Perfect en no-nonsense!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Thérèse Den Heijer - Kanis

(Bewerkt)

Bestel voor de tweede keer melatonine. Hoop dat dit zuivere melatonine is, de naam slaap etc. is nogal verwarrend.
Het kadootje, waarvan ik denk dat het pepernoten zijn, vind ik slecht...
Het kadootje, waarvan ik denk dat het pepernoten zijn, vind ik slecht gekozen. Bevat veel suiker, voor deze ene keer dan maar, ik schrik echter van de palmolie. Dat is een produkt dat b.v. in Frankrijk, om meerdere, bekende redenen gemeden wordt.

Pluspunten

Hier dan de pluspunten : gebruik al 30 jaar ieder avond 2 Mg dit destijds op advies van neuroloog om een goed rust rythme te krijgen. Een hele mooie bijwerking is dat het de veroudering tegen... Hier dan de pluspunten : gebruik al 30 jaar ieder avond 2 Mg dit destijds op advies van neuroloog om een goed rust rythme te krijgen. Een hele mooie bijwerking is dat het de veroudering tegen gaat en zelfs, volgens laatste onderzoeken, helpt tegen alzheimer. Mijn liefje wat wil je nog meer.

Veerle Boere

Top service !

Pluspunten

Snel en correct!