Peter Vermeulen
Goede uitleg en behandeling. En nog beter een goed resultaat
Deskundig, duidelijk en vriendelijk.
Ik heb geen rug en hoofdpijn klachten meer, het belemmerde mij in mijn dagelijks leven en dat is nu niet meer.
Ik was voor de eerste keer daar en de fysiotherapeut stelde mij meteen op mijn gemak. Ook heel goed geholpen door haar.
De persoonlijke aandacht waarmee ik bedoel dat er naast de serieuze zakelijke kant als patiënt ook gekeken wordt door Miranda naar de persoon erachter. Een luisterend oor, neemt de tijd die nodig is en werkt met een goede aanpak.
voor zelfde klachten eerder bij 2 andere therapeuten geweest. Vizio heeft voor het eerst naar oorzaak gekeken en deze verholpen en niet alleen klachten "bestreden". Na enkele weken zijn de klachten nog steeds niet terug gekomen. Ook niet na zwaardere inspanning
Vriendelijk, kundig en duidelijk
Er word verder gekeken als de klacht .En je bent nog een pacient en geen nr met een klacht
Dat ze het iedere keervoor elkaar krijgen om mij van mijn klachten af te helpen en hun niet aflatende betrokkenheid.
eerlijk, deskundig, vriendelijk, niet meer behandelingen dan nodig.
Goed ontvangst,begeleiding en resultaat ! Miranda is een topper!
Persoonlijke benadering.
Dit zou ik ten alle tijden doen maar zal de persoon die ik doorstuur dan meegeven om goed door te vragen
Mijn fysiotherapeute Marian behandeld mij al jaren. Zeer vertrouwd, lief en bezorgd
Ik boek zeer goede resultaten met de manuele therapeut.
Vizio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vizio heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede uitleg en behandeling. En nog beter een goed resultaat
Deskundig, duidelijk en vriendelijk.
Vriendelijk, kundig en duidelijk
eerlijk, deskundig, vriendelijk, niet meer behandelingen dan nodig.
Goed ontvangst,begeleiding en resultaat ! Miranda is een topper!
Persoonlijke benadering.
Ik boek zeer goede resultaten met de manuele therapeut.
Vizio heeft de volgende resultaten bereikt: