Martin Leeuwerink
Top, erg goed en vriendelijk geholpen met oplossing van probleem met mast
99% beveelt Vlaggenmasten Nederland aan!
Snelle prettige levering met slechts minimale beschadigingen
Snelle reactie via teley
Uitstekend
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige plaatsing van de mast.
Snelle, goede levering en prettig telefonisch contact.
Prima bedrijf duidelijk en helder. Snelle levering en goed produkt
Prima bedrijf
Goede prijs en service
Prima product! Bezorging was op een beetje raar tijdstip (06:20 uur) 🙈
snel geleverd en mooie kwaliteit
Zeer goede ervaring met dit bedrijf ! Een probleem wat eigen fout was hebben ze vriendelijk op een zo goed mogelijke manier verholpen. Bij alleen advies over het plaatsen of welke vlaggenmast het beste zou staan zijn ze ook zo vriendelijk om advies te geven!
100% tevreden.
Vlaggenmasten Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vlaggenmasten Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlaggenmasten Nederland
Hietveldweg 54
7361AE Beekbergen
Snelle prettige levering met slechts minimale beschadigingen
Snelle reactie via teley
Uitstekend
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige plaatsing van de mast.
Snelle, goede levering en prettig telefonisch contact.
Prima bedrijf duidelijk en helder. Snelle levering en goed produkt
Prima bedrijf