Snelle en correcte levering. Het product was zeer goed verpakt en is boven verwachting van kwaliteit!
Annelies
Snelle levering. Alles netjes afgeleverd. Toch helaas een lichte beschadiging op de mast maar gelukkig ging dat gedeelte een stuk in de grondbuis.
Prima mooie producten
Uitstekende levering,ondanks foute bestelling van ons werd dit perfect opgelost.
L. van der Spek
Levering zoals aangegeven via de webwinkel, geen klachten
DecoLis
Keurige service. Wij hadden een verkeerd artikel besteld en werd probleemloos geruild en weer snel geleverd. Dank! www.decolis.nl
Fam koetsier
Vandaag vlag geplaatst, vlot en vakkundig!
Zeer tevreden en vakkundig geholpen.
Hugo
Bedrijf met uitstekende service
Golf4All Harderwijk
Via internet in contact gekomen met het bedrijf voor aankoop 6 vlaggenmasten. Op de website gevonden wat we zochten. Voor alle zekerheid nog even telefonisch contact gezocht en opdracht...Via internet in contact gekomen met het bedrijf voor aankoop 6 vlaggenmasten. Op de website gevonden wat we zochten. Voor alle zekerheid nog even telefonisch contact gezocht en opdracht bevestigd. Ook telefonisch zeer behulpzaam en levering conform afspraak.