Algemene indruk site

Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle levering

ruim aanbod, duidelijke communicatie

het automatisch omrekensysteem op jullie site, van vierkante mtr naar aantal pakketten, werkt niet bij Edilcuoghi New Cromo. Als je 15 vierk.mtr besteld zet het omrekensysteem het aantal pakketten... het automatisch omrekensysteem op jullie site, van vierkante mtr naar aantal pakketten, werkt niet bij Edilcuoghi New Cromo. Als je 15 vierk.mtr besteld zet het omrekensysteem het aantal pakketten ook op 15 (waardoor wij logischerwijs aannamen dat er 1 vierk.mtr in zo'n pakket zat, ipv 0.66 vierk.mtr). Nu corrigeren jullie gelukkig het aantal pakketten wel bij levering, maar wij schrokken toch even toen wij zagen dat de inhoud van een pakket 0.66 vierk.mtr. was.

W. Nobel

Bijzonder klantvriendelijk

Souplesse bij de afhandeling van de betaling , die bij ons tegelijk met de bestelling misliep.
De bestelling werd doorgezet en wij hebben later met een overschrijving betaalt.

Een filiaal in Utrecht of omstreken openen ( = grapje).

Goede ervaring, snellere levering dan gedacht.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wellicht een punt van verbetering zou kunnen zijn te melden dat kleuren niet altijd overeenkomen met de kleuren op de website. De door mij bestelde tegels oogden gelig-crême maar zijn uiteindelijk... Wellicht een punt van verbetering zou kunnen zijn te melden dat kleuren niet altijd overeenkomen met de kleuren op de website. De door mij bestelde tegels oogden gelig-crême maar zijn uiteindelijk veel meer beige-crême....niet erg in mijn geval overigens.

Tarek Laarif

Top. Prima geholpen. Levertijd was drie weken, dat heb ik waarschijnlijk zelf over het hoofd gezien.

Een beter design. Bijvoorbeeld via destaatvancreatie.nl ;-)

Wel aardig

mooi product en gemakkelijk website. Wel lange levertijd!

De bezorger was erg klantonvriendelijk

Reactie Vlagsma Tegelwalhalla:

Goed om te horen dat u tevreden bent over onze website. Jammer dat u minder tevreden bent over de transporteur. Graag horen we van u wat er gebeurd is zodat wij dit terug kunnen koppelen naar het... Goed om te horen dat u tevreden bent over onze website. Jammer dat u minder tevreden bent over de transporteur. Graag horen we van u wat er gebeurd is zodat wij dit terug kunnen koppelen naar het transportbedrijf en in de toekomst kunnen verbeteren.

Onze ervaring was zeer positief.

Mooie tegels voor een goede prijs.

Boorsma

Erg prettig en vertrouwd

persoonlijke benadering erg fijn en duidelijk

Ga zo door

Dekker

Tijdstip van levering is goed voorspeld.

Reactie Vlagsma Tegelwalhalla:

Omdat wij bewust kiezen voor een uniek assortiment tegels, kunnen wij alleen bij de fabrieken in Spanje en Italië deze series bestellen. Vandaar een levertijd van circa 3 weken. Uiteraard blijven... Omdat wij bewust kiezen voor een uniek assortiment tegels, kunnen wij alleen bij de fabrieken in Spanje en Italië deze series bestellen. Vandaar een levertijd van circa 3 weken. Uiteraard blijven wij streven naar een zo snel mogelijke levering.

Over de hele lijn is dit prima verlopen! Tegels online gevonden, vragen die ik had werden beantwoord en de levering verliep vlot!

Klantvriendelijk en erg behulpzaam.
Nadeel vond ik dat de tegel in het echt erg afweek van de tegel op het internet.

Klantvriendelijk. Snelle reactie.

Levertijd is lang, nl. drie weken.
Tegel op internet week erg af van de tegel in het echt.