Johan
- Product of service:
- ATL Park Charleroi
96% beveelt Vliegen en Parkeren aan!
Ging bijzonder vlot
Heel gemakkelijk en alles is verlopen, zoals gepland. Vriendelijke chauffeur.
Prijs bij P26 ... week later zijn de kosten voor dezelfde auto , tijd en periode maar dan 20% goedkoper. Dus blijkbaar geen twee weken van te voren boeken
Heel goed, we werden netjes snel weg gebracht en ook ophalen voor de terugweg ging erg snel.
Tijdens onze vakantie is onze auto geflitst voor te hard rijden. NB Foto met chauffeur van park stabil zat erbij. Park Stabil ontkent het niet maar na 5 mnd heen en weer emailen hebben ze ons die 30euro boete nog steeds niet terugbetaald dus rest niets anders dan deze ervaring te delen en mensen te waarschuwen
Super slecht tijdens mijn vakantie hebben ze zonder toestemming mijn auto gebruikt en een bekeuring gekregen en weigeren deze te betalen, is te gek voor woorden
Geen cijfer waardig! Zij reageren niet, zeggen dat ze een reactie gaan geven maar reactie blijft uit, parkeren je auto niet op de afgesproken plek waardoor er boetes binnen blijven komen, verwijzen constant naar een ander als je vraagt wanneer ga je nu eens reageren, je krijgt het antwoord, mijn baas is ziek, dan is het weer dat z’n baas op vakantie is, dan krijg ik te horen m’n baas mag alleen maar reageren, dan krijgen wij te horen, dit blijft maar doorgaan en het mooiste komt nog; mevrouw wat doet u nu lastig, dan had u de auto niet bij ons moeten parkeren en vervolgens gooit deze werknemer de hoorn erop, schandalig!
niet goed
Wij reserveerden een parking via My Park Orly. Parking met valet service. Alles verliep vlot: afgifte + teruggave van de auto zonder problemen. Echter 2 weken na onze reis ontvingen we een parkeer-boete voor fout parkeren in een éénrichtingsstraat. Dit wilt dus zeggen dat onze auto niet geparkeerd werd op een privé-parking, maar op de openbare weg. Dit kan niet. Ik probeerde contact op te nemen met het bedrijf via mail en telefoon. Geen enkel antwoord. Ik ben zeer teleurgesteld en raad deze parking dus zeker niet aan.
Dichtbij het vliegveld, veilige stalling, uiterst vlotte service zowel heen als terug en zeer vriendelijk personeel. Zeer aan te raden!
Aeropark 1000 is snel boeken en betalen. Helemaal niet duur. Zeer tevreden!
Prima service! Heel vriendelijk en correct. We hoefden niet lang te wachten en de parking was niet ver van de luchthaven. Volgende keer komen wij hier terug.
Easy going
Perfect
Het reserveren was makkelijk, heb alleen nog geen bevestiging gehad
Vliegen en Parkeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vliegen en Parkeren heeft de volgende resultaten bereikt:
Ging bijzonder vlot
Heel gemakkelijk en alles is verlopen, zoals gepland. Vriendelijke chauffeur.
niet goed
Aeropark 1000 is snel boeken en betalen. Helemaal niet duur. Zeer tevreden!
Easy going
Perfect