E Tabbers

Duidelijk en snel

Sharah Pleumeekers

Eenvoudig

Bestellen was makkelijk, maar er staat dat ik een bevestigingsmail heb ontvangen. Dat heb ik niet.

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste mevrouw/meneer,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
We hebben vandaag contact met u gehad en de bevestiging handmatig aan u doorgezet.
Deze zou u dus inmiddels ontvangen...
Beste mevrouw/meneer,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Deze zou u dus inmiddels ontvangen moeten hebben. Controleert u ook de ongewenste mail als u de bevestiging niet direct ziet.
Bij vragen mag u ons altijd contacteren via info@vliegenenparkeren.nl.
Wij wensen u een goede reis toe!
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Niet al te makkelijk. Op de site wordt gesproken over 200 meter lopen en als je gereserveerd heb is het in een keer meer meters.
Erg lastig als je slecht ter been ben.
Heb per abuis 1...
Erg lastig als je slecht ter been ben.
Heb per abuis 1 reiziger aangekruist maar we zijn met 2 personen.
Proberen te wijzigen. Heb een uitdraai waar 2 reizigers op staan maar later staat er toch weer 1 reiziger????

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van een review. We hebben u een e-mail verstuurd met de antwoorden op uw vragen.
De loopafstand blijft 200 meter, zoals u eerder heeft zien...
Beste meneer/mevrouw,
De loopafstand blijft 200 meter, zoals u eerder heeft zien staan. Het aantal reizigers in ons systeem staat op 2, dus dat is correct doorgezet.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan mag u ons altijd contacteren op info@vliegenenparkeren.nl.
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Harsevoort

Ging snel en duidelijk

Theo

Duidelijke website.

Robert Hodiamont

Eenvoudig, duidelijk en snel.