De activiteit
7.8/10
Service

Jolanda

Wat een prachtige ervaring !
Fijne piloot die alles vertelde waar we over heen vlogen.

Goede uitleg
Goede service
Erg klantvriendelijk
Veel technische maar ook veel toeristische informatie

Tim Oortman

Van tevoren een korte introductie gehad, daarna met Captain Jurriën voor de vliegles in de Cessna 172 gestapt. Ik zag gelijk de strepen en z'n snelheid in zijn karakter en voelde gelijk vertrouwen... Van tevoren een korte introductie gehad, daarna met Captain Jurriën voor de vliegles in de Cessna 172 gestapt. Ik zag gelijk de strepen en z'n snelheid in zijn karakter en voelde gelijk vertrouwen en de toegankelijkheid om op het juiste moment iets te kunnen vragen over de instrumenten, flaps, nose pitch en bochten maken. Mijn moeder was ook mee en heeft flinke hoogtevrees. Ze stapte in omdat ik haar het cadeau had gegeven, maar ze wilde liever dat ik dan voorin ging zitten, omdat het 'kleine vliegtuigje' al een hele ervaring zou worden. Jurriën gaf gelijk aan dat als m'n moeder iets eng zou vinden dan ze het dan moest zeggen. Daardoor was mijn moeder helemaal op haar gemak. Ik heb ook zelf de bochten mogen maken en steady richting de 500 voet mogen dalen waarbij ik de verticale snelheidsmeter in de gaten kon houden en de richting waar we heen vlogen. Mijn moeder heeft haar angsten overwonnen en ik heb heel veel geleerd. Dit kan ik weer gebruiken in Microsoft Flight Simulator. Maar wat zou ik het gaaf vinden om hier meer mee te doen. Heel mooie ervaring!

Gewoon duidelijk en specifiek. Extra kosten worden gemeld, als het weer niet meezit wordt je gebeld en wordt er gelijk verder gedacht.

Misschien kan dat papiertje met de dvd iets efficienter. Het papiertje werd aan mij gegeven, om aan de piloot/Captain te geven. Misschien kan de lijn korter. Of een groen en een blauw ticket ofzo.... Misschien kan dat papiertje met de dvd iets efficienter. Het papiertje werd aan mij gegeven, om aan de piloot/Captain te geven. Misschien kan de lijn korter. Of een groen en een blauw ticket ofzo. Of een kleur per tijd. 15 minuten geel, 30 minuten blauw en 1 uur groen o.i.d.

Maar is maar een ideetje.

De jong

Mooi vlucht gehad in januari ,tot op de dag van vandaag nog steeds geen film gekregen waar ik wel voor heb betaald ,en iedereen is onbereikbaar ,mail wordt niet beantwoord enz
Trap er niet in

Mooie vlucht

Reageren op de mail enz

lucas geurts

Echt top, super leuke ervaring gehad.

Leuke instructeur met goede tips

Prijs

Jan

Heel erg gaaf, mooie ervaring

Alles snel, vlot en duidelijk uitgelegd

Iets met de accomodatie

Paul de Gooijer

Geweldig leuke ervaring én leerzaam! Goeie tip: altijd 15 min bijboeken!!

Vriendelijk en geruststellend; goeie uitleg!

Minimum vliegtijd verhogen.

Bart

Aanrader een ultieme vlieg experience

Leuke charmante begeleiding tijdens de vlucht door pilote annette

Henny Dekker

Geweldige ervaring en heel leuk om even zelf te mogen vliegen.

Prima service

Jansen

Bij deze nieuwe eigenaar/ collega’s fantastisch ontvangen. Dit deed onze vorige 2 teleurstellende ervaringen direct vergeten gelukkig. Een aanrader voor iedereen om een keer mee te maken.

Vriendelijke ontvangst en personeel

Reispilletjes aanbieden / achter de hand hebben is een goed idee

Willem Lutters

Super!

Goed georganiseerd

De route beschrijving was niet helemaal duidelijk