9.2 /10

checkbox0% beveelt Vloer Verwijderen Wolter aan!

Advies

Martin Vaartjes

Snelle en nette service , aardige mensen

Verwijderen vloer

Annoniem

Vloeren Service Wolter heeft onze parketvloer snel verwijderd en geslepen met diamant. Voor het frezen van vloerverwarming is egaliseren niet nodig.

Parket verwijderen

Fam. Beldman

Perfecte verwijdering vd plavuizen, en van de parketvloer met daaronder de gelijmde spaanplaatondervloer.

Vloerverwijdering.

Fam Rijken

Een hele snelle service en binnen 24 uur onze vloer verwijderd door Nico en 3 goede nette vakmannen. Top gedaan! Nogmaals bedankt

vloer verwijderen

Mark Blonk

Last minute contact gezocht, dit omdat we door een ander bedrijf in de steek waren gelaten. Snelle communicatie en gelukkig konden ze op snelle termijn komen. (Binnen 2 dagen). Hierdoor liep de rest geen vertraging op. Personeel is super vriendelijk, meedenken, bekwaam en hard werken. Ontzettend bedankt!!!!

Houten vloer verwijderen

Dick Wagenaar uw woningstoffeerder

Top Bedrijf Vakmensen !!

Rinus Schutten

Heel professioneel, met 5 man in 6 uur parket met ondervloer verwijderd.

Niet

Rotijnvloeren & raamdecoratie

Een vaste partner die een expert is in het verwijderen van vloeren en egaliseren. Bedankt voor verwijderen van de pvc vloer zodat wij weer door kunnen.

Verwijderen van een pvc vloer

Fijn bedrijf met vakkundig personeel.

Vloer verwijderd

Pietertje

Een heel fijn bedrijf

Annoniem

Hebben in ons winkelpand plafond, wanden en vloeren eruit gehaald. Privé zijn ze ons ook al van dienst geweest. Keurig bedrijf met ervaren medewerkers.

Product of service:
300 m2 wanden verwijderen - 610 m2 vloeren en plafond.

Alleen maar positief. We hebben meerdere bedrijven gevraagd om de prijzen wat de sloopwerken moesten kosten. Vloeren service Wolter was gelijk duidelijk waar we wel en geen rekening mee moesten houden. En geen kleine lettertjes die extra onkosten met zich meebrengen. Van 8 uur morgens tot half 8 avonds hebben de mannen doorgewerkt. Geen cent extra moeten betalen, en het werk is netjes gedaan zonder schade en ellende.

Vloerverwijdering

E. Hoogkerker

Fijn bedrijf om over de vloer te hebben. Hebben bij ons 42 m2 parketvloer verwijdert in 1 dag. Het resultaat een mooie lijmvrije cementdekvloer zonder gaten en schade.

Parket vloer eruit halen

Vloer Verwijderen Wolter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vloer Verwijderen Wolter heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 september 2017

Vloer Verwijderen Wolter

Vloeren service Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, die zich volledig richt op het verwijderen & egaliseren van vloeren in heel Nederland & België. Verwijderen & egaliseren van vloeren is onze kern taak, wij zijn we een betrouwbare partner in de vloerverwijdering branche. Naast onze naambekendheid genieten wij van het groeiende aantal opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Snel, deskundig en betaalbaar!

Burg. kuiperslaan

Houten vloer verwijderen

Dick Wagenaar uw woningstoffeerder

Top Bedrijf Vakmensen !!

Rinus Schutten

Heel professioneel, met 5 man in 6 uur parket met ondervloer verwijderd.

Niet

Rotijnvloeren & raamdecoratie

Verwijderen van een pvc vloer

Fijn bedrijf met vakkundig personeel.

Vloer verwijderd

Pietertje

Een heel fijn bedrijf

Product of service:
300 m2 wanden verwijderen - 610 m2 vloeren en plafond.

Vloerverwijdering

E. Hoogkerker