A. Scholten
- Sterke punten
- Er wordt ook meegedacht wat voor ons heel prettig was
- Verbeterpunten of tips
- Voor ons geen.
- Aangekocht product
- Pvc
Snel en goed advies
Vriendelijke mensen die verstand hebben van vloeren. Ze denken mee en komen altijd met goede ideeen!
Heel erg fijn. De service in de winkel is heel prettig. Er wordt meegedacht in wat je wilt. Heel leggen van de vloeren ging het goed. Er werd snel maar serieus gewerkt. Netjes en het ziet er heel mooi uit.
Een heel goed bedrijf. Prima service en een kanjer van een vloerenlegger.vriendelijkhe
alleen maar goed
Prima bedrijf
Zeer goed
Uitstekend en klantgericht
Heel goed
Wederom prima ervaring.
Bijzonder vakkundige begeleiding en uitleg door de eigenaar Tot verkoop overgegaan en vervolgens de vloer gelegd tot volle tevredenheid Visgraat laminaat met zwarte plinten alles top !! Wij kunnen dit bedrijf alleen maar van harte aanbevelen
vriendelijke eigenaar heb de tijd voor je geeft goed advies.
Uitstekend
Vloerentopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vloerentopper heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Uitstekend en klantgericht
Heel goed
Wederom prima ervaring.
vriendelijke eigenaar heb de tijd voor je geeft goed advies.
Uitstekend
Vloerentopper heeft de volgende resultaten bereikt: