7.9 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox85% beveelt Vloeronderhoud.nl aan!

J.H. Vloten

Prima telefonisch advies en levering in 1 dag

Bedankt voor uw review!

Sander Derksen

Levering product in orde, werking van het product is echter dramatisch

Antwoord Vloeronderhoud.nl

Beste Sander, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat de levering in orde is. Maar wat jammer dat de werking van het product niet naar tevredenheid is. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou u ons kunnen laten weten waar het mis gaat? En eventueel door een paar foto's bij te voegen. Dan kijken wij even naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via info@vloerenonderhoud.nl. Met vriendelijke groet, Vloerenonderhoud.nl

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht ik heb het nog steeds niet!!!!

SterSterSterSterLege ster

Na onduidelijkheid over het wel of niet hebben van een controleafspraak heb ik een bestelling gedaan van onderhoudsmiddelen. Snel geleverd

Snelle levering en duidelijke productomschrijvingen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goed bedrijf dat sterk met je mee denkt

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb dit aangeschaft voor vlekken in betonaanrecht. Kan niet zeggen dat het goed werkt. Sorry.

Snelle bezorging

Werkt zoals beschreven

Anonymous

Prima ervaring gehad. Goede voorlichting voor parketonderhoud. Levering snel en compleet. Complimenten!

SterSterSterLege sterLege ster

Goede snelle levering

Prettig persoonlijk advies gekregen

Vloeronderhoud.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vloeronderhoud.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 september 2020

Vloeronderhoud.nl

Wij van Vloerenonderhoud.nl vinden onderhoud belangrijk. Bij het goed onderhouden van uw naadloze vloer, blijft de vloer veel langer zijn uitstraling behouden. Onderhoud blijft altijd nodig. Daarom is goed onderhoud van belang en zijn de juiste onderhoudsproducten onmisbaar.

Lakemondsestraat 13

4043JC OPHEUSDEN

J.H. Vloten

Prima telefonisch advies en levering in 1 dag

Bedankt voor uw review!

Sander Derksen

Levering product in orde, werking van het product is echter dramatisch

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht ik heb het nog steeds niet!!!!

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en duidelijke productomschrijvingen