9.7 /10

checkbox0% beveelt Vloerspecialist aan!

Sandra sponselee

Vandaag heeft Floortec onze traprenovatie gedaan. Bezoek aan de winkel was heel fijn, laagdrempelig en zeer vriendelijk. De jongen die de trap heeft gedaan was ook heel vriendelijk en zeer vakkundig, gaf goede uitleg wat mooier of beter was en liet mij daarin de keus. Heeft heel netjes gewerkt. Echt een aanrader om hier u trap te laten doen voor een betaalbare prijs.

Traprenovatie

Marty Jonkergouw

Perfect! Goede communicatie, perfecte afwerking en zeer goede service. Echt een aanrader!

Product of service:
Trap en woonkamer laminaat.

Chris van den Boogert Delreu

Vanaf het eerste gesprek,zeer goed en vakkundig geholpen De controle van de vloer en metingen netjes en duidelijk.Het werk op zich door vakkundig personeel(en heel aardige mensen ) Zeer tevreden!!!

Onderhoudspakket

E. de Roij

De medewerkers van Floortec hebben prima en vooral geduldig advies gegeven wat het beste bij ons interieur paste. Degene die het kwam leggen was zonder meer professioneel. Heel netjes gedaan.

laminaat

J. Lommerde

Floortec Schilten uit Dordrecht heeft bij ons deze week de trap renovatie gedaan. Het contact in de showroom was erg prettig en de uitvoering door de de 2 vakmannen Toni en Mo was zeer netjes. Onze trap ziet er perfect uit, wat een plaatje ! Wij kunnen dit bedrijf zeer aanbevelen.

Traptrede Trenovo Tirools Eiken met Trenovo stootborden

Sylvana Zwang

Fijn contact, goede en duidelijke communicatie. Zeer kundige medewerkers die weten wat ze doen!

Vloerrenovatie

I Khalil

We hebben bij Floortec Schilten onze trap en vloer laten renoveren, erg blij mee ! Erg mooi eindresultaat, en heel vriendelijk personeel. Floortec is een onderneming welke investeert in hun klanten .. Dankuwel Floortec Schilten Team :)

trap en vloer

anonymous

Een goede en snelle service en levering. Vriendelijke personen die de vloer kwamen leggen met extra werk die ze de volgende dag uitstekend hadden opgelost.

Homeline Golden Oak 11 Honey 967110 pvc click

Fam. van Griensven

Tijdens onze vakantie heeft Floortec Schilten onze parketvloer als nieuw gemaakt. Alles wat afgesproken is hebben ze keurig netjes nagekomen. In de showroom zijn we perfect geadviseerd en geholpen. Via de buren zijn we bij Floortec terecht gekomen,zij hadden de zelfde goede ervaring!

Parket vloer schuren en beschermen

Bijvank

Er wordt netjes en secuur gewerkt en wat ook héél prettig is dat er mee gedacht wordt met de klant. De parketteur laat zien en verteld wat hij gaat doen. Er wordt goed uitgelegd hoe de vloer te onderhouden. Klasse! We zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. We raden Floortec dan ook zeker aan!

Schuren en oliën en afwerking eiken parket

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend advies. Snelle service.

anonymous

Onze marmeren vloer is weer mooi glanzend en de krasjes zijn eruit. We vonden het ook erg fijn dat er eerst iemand is komen kijken en ons goed vertelde wat ze met de vloer konden doen. We zijn zeker tevreden.

Marmer polijsten

anonymous

Floortec heeft, ondanks een volle agenda, op kort termijn een afspraak met ons in kunnen plannen. De vloer is binnen 1 dag gelegd en bevalt erg goed. Goed advies gekregen van personeel.

Familie Bezemer

Onze vloer laten schuren door Floortec. We zijn zo blij met het resultaat. Niet gedacht dat de vloer weer zo mooi kon worden. De jongens die onze vloer hebben gedaan hebben echt hun best gedaan.

Vloer laten schuren

Monique

We hebben gekozen om onze trap bij Floortec te laten bekleden. We werden hier goed geïnformeerd in de showroom en hebben daarna nog een bezoek thuis gehad waar onze trap helemaal werd opgemeten. Op de dag van uitvoering waren ze op de afgesproken tijd bij ons thuis en binnen een dag hadden we een schitterende nieuwe trap bekleed met laminaat overzettreden. De jongen die de trap kwam plaatsen was erg vriendelijk en heeft zeer nauwkeurig gewerkt. We zijn erg tevreden.

Trenovo traprenovatie, betonkleur

Vloerspecialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vloerspecialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juni 2018

Vloerspecialist

Floortec is uw vloerspecialist voor het schuren van uw parketvloer. Na het parketschuren is uw parket vloer weer als nieuw binnen 1 dag! We werken stofvrij met behulp van geavanceerde stofzuigers die aangesloten zijn op onze schuurmachines.

Bamendaweg 46, 3319 GS Dordrecht 's Gravenlandseweg 35A, 1211 BP Hilversum

3319 GS Dordrecht

Sandra sponselee

Traprenovatie

Marty Jonkergouw

Product of service:
Trap en woonkamer laminaat.

Chris van den Boogert Delreu

Parket vloer schuren en beschermen

Bijvank

Schuren en oliën en afwerking eiken parket

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend advies. Snelle service.

Marmer polijsten

Familie Bezemer