9.2 /10

checkbox98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!

Erik

Snelle levering en duidelijk advies

Tjeerd

Eerste contact voor de carnaval vakantie was wat rommelig maar het zou ook kunnen dat ik niet helemaal helder was in mijn verwachting. Hierna is alles soepel verlopen en door snel te schakelen had ik alles zo binnen. Zelf ben ik gegaan voor het draadstaal systeem. Dit is prima te doen. Als tip zou ik willen meegeven om consumenten die veel zelf doen meer advies te geven over de vloerverwarming installatie. Ik heb nu veel zelf moeten uitzoeken en wellicht wat overkill keuzes gemaakt (zoals 32 retour en aanvoer) terwijl jullie vast een idee hebben wat het had moeten zijn (voor een warmtepomp). Maar goed ik snap ook wel dat jullie je niet willen branden aan advies omdat er mensen zullen zijn die gaan klagen als het niet werkt zoals verwacht. Des al niet te min kijk ik terug op goed contact met jullie en ben ik blij dat er snel geschakeld kon worden. Ook het afhalen van de spullen ging erg soepel.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste Tjeerd, Erg bedankt voor deze uitgebreide review. We hebben u graag geholpen met het samenstellen van een pakket wat voor u passend is. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Groetjes, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Kamil Krzyszczak

top

Fijn om te horen

fvde

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt Fenno, succes met uw vloerverwarmingsproject. Groetjes, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

arno eras

goed geprijsd goede service

Jeroen

Goed bedrijf, prettig in de omgang en reageert snel

Bedankt Jeroen !

V-tes

Aanschaf vloerverwarming.. volledige woning..

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Vanaf nu lekkere warme voetjes in de gehele woning. Veel comfort gewenst. Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Dyllan Janssens

Weinig woorden voor nodig bedrijf is gewoon top prijs/kwaliteit heel goed. En je mag ze de oren van de kop vragen, het advies is altijd deugdelijk.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

HiHi, onze oren zitten er nog aan hoor :) We helpen onze klanten graag vooruit als er vragen zijn.

VerbouwCoach.nl

Snelle levering, mooi product voor een nette prijs

Daar doen we het voor :) Bedankt VerbouwCoach

Luuk

Goede ondersteuning en snelle levering!

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Het was een prettige samenwerking en hierdoor kon er snel gehandeld worden. Bedankt! Groeten, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

gerco

SterSterSterSterLege ster

snelle en duidelijke communicatie komen hun afspraken na.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

We hebben u graag vooruit geholpen met een maatwerkofferte. Bedankt voor uw review. Groetjes, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

harm bodde

Geweldige service

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Dat vinden we fijn om te horen. Bedankt Harm!

Miguel

Heel goed. Al mijn vragen werden netjes beantwoord.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt voor uw review Miguel :)

kolenberg

SterSterSterHalve sterLege ster

klant vriendelijk

saleh mosaddegh

magestic!

Thanks Saleh :)

Geantwoord op

Vloerverwarmingzelfleggen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 april 2015

Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Wilt u zelf uw vloerverwarming leggen? Wij bieden volledige vloerverwarmingspakketten aan welke u eenvoudig samenstelt door uw vierkante meters in te vullen, u krijgt dan in twee klikken een complete set met prijs! Doordat we zelf een voorraad hebben kunnen we binnen 3 werkdagen leveren, wel zo makkelijk! Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met uw project.

Randweg-zuid 15

Jeroen

Goed bedrijf, prettig in de omgang en reageert snel

Bedankt Jeroen !

V-tes

Aanschaf vloerverwarming.. volledige woning..

Dyllan Janssens

VerbouwCoach.nl

Snelle levering, mooi product voor een nette prijs

Daar doen we het voor :) Bedankt VerbouwCoach

Luuk

Goede ondersteuning en snelle levering!

gerco

SterSterSterSterLege ster

snelle en duidelijke communicatie komen hun afspraken na.

harm bodde

Geweldige service

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Dat vinden we fijn om te horen. Bedankt Harm!

Miguel

Heel goed. Al mijn vragen werden netjes beantwoord.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt voor uw review Miguel :)

kolenberg

SterSterSterHalve sterLege ster