Arno de Groot

Bestellen ging makkelijk, goed af te halen en makkelijk bereikbaar

Fijn om te horen!

Bram

Goede website met veel informatie. Levering was exact op de beloofde dag ondanks de drukte bij de bezorgdiensten.

Vloer was zo gelegd, nu alleen de egaline nog.

Reactie Vloerverwarmingzelfleggen.nl:

Succes nog met het afwerken van de vloer. En dan daarna genieten van warme voetje in jullie tuinhuis.
Groetjes,

Ferri Klootsema

Dit is echt een super bedrijf! Ik heb hier een vloerverwarming pakket besteld voor 65 vierkante meter. Na dat ik het gratis legplan had ontvangen hebben zij aan de hand daarvan ook (in overleg met... Dit is echt een super bedrijf! Ik heb hier een vloerverwarming pakket besteld voor 65 vierkante meter. Na dat ik het gratis legplan had ontvangen hebben zij aan de hand daarvan ook (in overleg met mij) de order nog aangepast waardoor ik nog geld terug kreeg. Ook op de de vragen die ik had werd over de mail heel snel gereageerd.

Beste Ferri,
Bedankt voor deze mooie review. Hier worden we blij van :)
Groetjes,

Jarno Bolk

Een top bedrijf alles goed geregeld en geleverd
Een half jaar/jaar na levering nog even weer een nieuw legplan voor ons gemaakt
Kosten loos
Mvg jarno bolk

Reactie Vloerverwarmingzelfleggen.nl:

Dank voor uw positieve feedback, service staat bij ons hoog in het vaandel.
Veel wooncomfort gewenst met uw vloerverwarming!

Jacqueline

Hele aardige medewerkers. Flexibele, meedenkende en deskundig bedrijf. Wij hebben meerdere keren onze order gewijzigd en datum van levering, dat was geen probleem. Ook voor het legplan is meerdere... Hele aardige medewerkers. Flexibele, meedenkende en deskundig bedrijf. Wij hebben meerdere keren onze order gewijzigd en datum van levering, dat was geen probleem. Ook voor het legplan is meerdere malen een aanpassing doorgevoerd. Ook dit was geen probleem. Kortom topservice.

Beste Jacqueline,
Bedankt voor deze mooi review, we hebben het graag voor u gedaan.

stef

Top. Ze gaven me zelfs een extra korting kode

Reactie Vloerverwarmingzelfleggen.nl:

Bedankt voor uw feedback :)

Mark ter Heide

Top! Snelle levering en gemakkelijke site.
Tevens via de e-mail een uitleg hoe iets te installeren

Heel fijn om te horen!

Tim

(Bewerkt)

Aanrader, kennis, kunde, kwaliteit & Service ook na aankoop!

in 2022 heb ik mijn maatwerk offerte laten opstellen door Kyle.
Tevens een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de mooie...
Aanrader, kennis, kunde, kwaliteit & Service ook na aankoop!

in 2022 heb ik mijn maatwerk offerte laten opstellen door Kyle.
Tevens een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de mooie uitgebreide showroom in Budel.

Zeer tevreden over de kennis en advies gepersonaliseerd op mijn situatie. Kyle en collega's zijn behulpzaam bij het zowel telefonisch als per mail beantwoorden van mijn vraagstukken, ook tijdens het project! (lees na aankoop, wat vaak anders is)

Totaal 80m2 noppenplaten met 1cm isolatie in 2 dagen geheel zelfstandig kunnen leggen.
Daarna afgewerkt met +- 5cm zand/cement en een dunne laag egaline door de vloerenlegger. Het opstart protocol gevolgd.
Uiteindelijk afgewerkt met lijm pvc en nog steeds heel tevreden over het eind resultaat.

Tot op heden zeer tevreden over mijn aanschaf bij Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Seb

Goede uitleg en snelle levering

Reactie Vloerverwarmingzelfleggen.nl:

Dank voor uw positieve feedback!

Rinus Schutten

3 x Herz servo’s besteld. Blijkt mijn aansluiting M28 te zijn ipv M30. Teruggestuurd en heb zeer snel een reactie ontvangen dat mijn geld wordt teruggestort. Hulde!!

Reactie Vloerverwarmingzelfleggen.nl:

Binnen de retourtermijn is dit uiteraard geen enkel probleem.
Graag gedaan!