9.2 /10

checkbox98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!

Johan Van Kessel

Super service en verstand van zaken. Goede uitleg met een duidelijk plan er bij.

Jw Nijman

SterSterSterHalve sterLege ster

Helaas heb ik nog niks ontvangen dat is jammer heb het elders moeten kopen zodra het wel geleverd wordt gaat het weer retour

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste heer Nijman, dit is natuurlijk heel erg vervelend. Onze pakketdienst heeft in deze gefaald met de bezorging van uw artikel. We hebben u reeds voorzien van een retour etiket waarmee het te laat geleverde artikel gratis naar ons geretourneerd mag worden waarna u uw aankoopbedrag weer gecrediteerd krijgt. Excuus voor het ongemak.

Boer van Hoorne

Zeer behulpzaam, klantvriendelijk en deskundig

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Heel erg bedankt voor deze dikke 10 :)

Lisa KEUNING

Super!

Bedankt voor uw feedback

Van Dijk

Goed bedrijf. Reageert snel, legt goed uit en voert veranderingen snel door. Zeer tevreden. Snelle levering.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

We hebben u graag vooruit geholpen :)

Conrad

goed geholpen, makkelijke website en shop

Heel fijn om te horen!

Ad

Gewoon helemaal goed, Mooie website en afhandeling!

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt Ad voor dit mooie bericht!

Heating Master

Alles verloopt snel en duidelijk

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

We hebben u graag vooruit geholpen. Bedankt voor uw bericht.

Mirko Borgmeijer

Super snel reageren en zeer vriendelijk!

Graag gedaan Mirko!

Geert Bulsink

Super behulpzame medewerkers. Goede uitleg op vragen en snelle reactie.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

We zijn er om u vooruit te helpen met het samenstellen van de juiste set. En dit doen we met veel plezier :)

I Jacobs

Fijn bedrijf, geven goede informatie, nemen de tijd in de showroom om zaken te laten zien en uit te leggen en ze reageren zeer snel op de mail. En ten slotte zijn ze niet duur. Ik ben erg tevreden over vloerverwarming zelf leggen.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt Ico voor uw uitgebreide feedback. We vonden het een zeer prettige samenwerking. Groetjes, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

R Kesting

Toppers

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt voor uw review :)

H.Coolen

Top

Bedankt Henk!

Bouwbedrijf Lustig en van Bek

Alles super geregeld, snel en efficiënt

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt voor deze mooie feedback. Veel succes met het project en wellicht tot een volgende keer weer. Groetjes, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Huub de Graaf

SterSterSterSterLege ster

Goede ervaring. Op de website was een typeaanduiding niet helemaal duidelijk.Even gebeld en meteen geholpen.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Met de aanschaf van deze Möhlenhoff ruimtethermostaat kunt u weer jaren vooruit. Bedankt voor uw feedback

Geantwoord op

Vloerverwarmingzelfleggen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 april 2015

Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Wilt u zelf uw vloerverwarming leggen? Wij bieden volledige vloerverwarmingspakketten aan welke u eenvoudig samenstelt door uw vierkante meters in te vullen, u krijgt dan in twee klikken een complete set met prijs! Doordat we zelf een voorraad hebben kunnen we binnen 3 werkdagen leveren, wel zo makkelijk! Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met uw project.

Randweg-zuid 15

6021PT Budel

Johan Van Kessel

Jw Nijman

SterSterSterHalve sterLege ster

Boer van Hoorne

Zeer behulpzaam, klantvriendelijk en deskundig

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Heel erg bedankt voor deze dikke 10 :)

Lisa KEUNING

Super!

Bedankt voor uw feedback

Van Dijk

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

We hebben u graag vooruit geholpen :)

Conrad

goed geholpen, makkelijke website en shop

Heel fijn om te horen!

Ad

Gewoon helemaal goed, Mooie website en afhandeling!

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt Ad voor dit mooie bericht!

Heating Master

Alles verloopt snel en duidelijk

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

We hebben u graag vooruit geholpen. Bedankt voor uw bericht.

Mirko Borgmeijer

Super snel reageren en zeer vriendelijk!

Graag gedaan Mirko!

Geert Bulsink

Super behulpzame medewerkers. Goede uitleg op vragen en snelle reactie.

I Jacobs

R Kesting

Toppers

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt voor uw review :)

H.Coolen

Top