Flint
Duidelijke uitleg, alle stof behandeld
Hij legde alles goed en duidelijk uit aan de hand voor voorbeeld opdrachten
Ik vond de docent heel goed want hij legde alles goed uit
Ik vond de structuur wel oke, vriendelijke docent
Goede uitleg, docent wist waar hij het over had. Veel theorie en sterkte uitleg.
Ik vond het best leerzaam, de docent heeft veel variatie gegeven in de lesstof. We hebben meerdere opgaven kunnen maken om te oefenen, maar ook hebben we de lesstof uitgelegd gekregen. Alleen vond ik dat de pauzes iets langer konden duren, omdat mijn docent soms iets later ons pauze gaf, omdat het uitliep. Natuurlijk hebben we tijd nodig om het in een dag te kunnen don, maar tot vier uur trek ik zelf niet. Dus het zou voor mij fijner geweest zijn als het een uurtje of twee korter was.
Ik vond de manier van uitleggen en opdrachten maken heel fijn
De meneer kon een zorgvuldig programma maken aan de hand van de moeilijke punten die iedereen deelde
alle onderdelen die enig sinds vaag waren zijn nu wel duidelijk geworden
Vocus Onderwijs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vocus Onderwijs heeft de volgende resultaten bereikt:
scheikunde