Dina

Ik vond het niet echt goed want ik werd niet goed geholpen door me docent

Hi Dina,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de begeleiding van de docent.
We zijn verrast over je...
Hi Dina,
We zijn verrast over je review, omdat de andere leerlingen in je klas juist heel positief waren over de trainingen.
Je kan altijd contact met ons opnemen om het verder te bespreken. Je kan contact opnemen via contact@vocusonderwijs.nl.

Patrick

Docent had niet veel kennis, wel aardig maar alleen dingen van PowerPoint afgelezen

Hi Patrick,
Hi Patrick,
Vervelend om te lezen dat je niet positief bent over de training. Onze excuses daarvoor. We hebben deze feedback teruggekoppeld aan de docent. De docent heeft een eigen Power Point gemaakt en heeft zich met het boek van school voorbereid. Ze heeft vaak gebruik gemaakt van de Power Point ter controle.
Mocht je dit nog verder willen bespreken dan kan je contact opnemen via contact@wijzijnvocus.nl

Goede uitleg

Bedankt voor je review!
Veel succes dit schooljaar en hopelijk tot volgend jaar.

Yasmin Mazlin Mahouti

De docent

Hi Yasmin,
Bedankt voor je review!

Soeghra

De uitleg, de oefeningen, het programma

Hi Soegra,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je positief bent over de uitleg, oefeningen en het programma van de vaktraining.
Veel succes met de laatste loodjes...
Hi Soegra,

Purush

Hi Purush,
Bedankt voor je positieve review!

Bas

Ik heb veel grammatica goed geleerd

Hi Bas,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je veel grammatica hebt geleerd tijdens de vaktraining.
Veel succes met de laatste loodjes dit schooljaar en hopelijk tot...
Hi Bas,

Noortje Kemner

Geweldig

Hi Noortje,
Heel erg bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je de training positief ervaren hebt.
Veel succes met de laatste loodjes dit schooljaar en hopelijk tot volgend...
Hi Noortje,

Renata

De docent, ze heeft alles goed uitgelegd, ze heeft voldoende oefenmateriaal gegeven, we konden onze vragen stellen. De lunch was top

Hi Renata,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de training zo positief ervaren hebt.
Veel succes met de laatste periode dit schooljaar en hopelijk tot volgend jaar....
Hi Renata,
Veel succes met de laatste periode dit schooljaar en hopelijk tot volgend jaar.

Koen

Ik heb veel geleerd

Hi Koen,
Heel erg bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je veel geleerd hebt tijdens de vaktraining.
Veel succes met de laatste loodjes dit schooljaar en hopelijk tot volgend...
Hi Koen,