Melonie

Doordat je in kleine groepjes werkt is er veel persoonlijke aandacht en rust en orde.

Gazi Alabrash

Heel goed

Tyronne

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De docent die ik kreeg had echt alles goed uitgelegd and ik begrijp nu veel meer.

Anaya

Mijn docent was heel goed

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Anaya, Wat fijn om te horen dat de docent heel goed was! Veel succes met je komende toetsen! Groetjes, Team Vocus

Nawal Hassan

de herhaling was nuttig

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi, Bedankt voor je reactie! Fijn dat de herhalingen je hebben geholpen. Succes met je aankomende toets! groetjes, Team Vocus

Juliette Law

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb een hele weekend kunnen leren aan een vak waar ik moeite mee heb.

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Juliette, Bedankt voor je review! Fijn dat je hele het weekend hebt kunnen oefenen met het vak waar je moeite mee hebt. Veel succes met je komende toetsen. Groetjes, Team Vocus

Gwe

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hoe het is geregeld, met pauzes en stukken les en dan ook nog fruit enzo

Tanisha

Je hebt begeleiders die de stof duidelijk uitleggen en ook goed met leerlingen kunnen omgaan

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Tanisha, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de begeleiders de stof zo duidelijk mogelijk hebben overgebracht. Veel succes met je komende toetsen! Groetjes, Team Vocus

Warren mollis

SterSterSterSterLege ster

Ik vond het goed georganiseerd en het was ook niet vermoeiend, ik kon goed mijn concentratie erbij houden. De variatie aan wat we deden was ook fijn, uit het boek werken, theorie en examenopgaven.

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Warren, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de dag zo goed georganiseerd was en dat er veel variatie in zat. Veel succes met je komende toetsen! Groetjes, Team Vocus

Wan Zhing Lee

Dat er humor was toegepast om het leren vermakelijk te maken

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Wam, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de humor van de docent je heeft geholpen om het leren te vermakelijke. Veel succes met je komende toetsen. Groetjes, Team Vocus

Randa

veel werd behandeld

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Randa, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat er vel stof is behandeld! Veel succes met je komende Toetsen. Groetjes, Team Vocus

Aymen

SterSterSterSterLege ster

Handig voor herhaling en extra uitleg.

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Aymen, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de extra uitleg nuttig vindt. Veel succes met je komende Toetsen. Groetjes, Team Vocus

Jazzlynn Bastien

De uitleg

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Jazzlynn, Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de uitleg. Veel succes met je komende toetsten. Groetjes, Team Vocus

Alicia Hu

Klassikaal besproken waar vragen over zijn en behandeld tijdens training

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Alicia, Bedankt voor je review! fijn om te horen dat alle vragen zijn behandeld tijdens de training. Veel succes met je komende toetsen. Groetjes, Team Vocus

Abdul Karim Zaaj

De docent en de manier van uitleg

Antwoord Vocus Onderwijs

Hoi Abdul, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de uitleg van de docent duidelijk is. Veel succes met je komende toetsen. Groetjes, Team Vocus

Geantwoord op

Vocus Onderwijs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vocus Onderwijs heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 7 april 2024

Vocus Onderwijs

Vocus staat voor focus in het voortgezet onderwijs. Even wat extra focus op school, zodat je vol vertrouwen aan je examens kunt beginnen!

Everdenberg 6

Nawal Hassan

de herhaling was nuttig

Juliette Law

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb een hele weekend kunnen leren aan een vak waar ik moeite mee heb.

Gwe

Randa

veel werd behandeld

Aymen

SterSterSterSterLege ster

Handig voor herhaling en extra uitleg.

Jazzlynn Bastien

De uitleg