Ferenc
In orde
Zeer goed
Correcte boeking en afhandeling
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in de tent. Het sanitair in de tent is voor ons enorm van belang door onze dochter met beperking. En geeft ook dat stukje luxe. Toch kamperen maar dan met de gemakken van een huisje. De prijs vind ik alleen best aan de hoge kant.
luxe tent op leuke camping
Goed verzorgde camping met superaardige hosts! Aan alles is gedacht (wat je nodig hebt op een kleinschalige camping).
La Casetta is een heerlijke plek om met je gezin te onthaasten in een fijne omgeving. De gasten zijn voornamelijk Nederlands.
plezierige en zorgvuldige afhandeling vd boeking en het bedrijf!
Boeken en verblijf
Gute Buchungsplatform. Sehr schöner Urlaub
we hebben heerlijk gekampeerd in de safaritent van Vodatent. Lekker basic en toch een echt bed.
Alles goed geregeld
Hele mooie stevige tent! Keurig ingericht, heel compleet! Schoon en netjes! We misten alleen een vriezerdje in de koelkast.
Prima, mooie tent, alles tip top!
Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:
In orde
Zeer goed
Correcte boeking en afhandeling
luxe tent op leuke camping
plezierige en zorgvuldige afhandeling vd boeking en het bedrijf!
Boeken en verblijf
Gute Buchungsplatform. Sehr schöner Urlaub
Alles goed geregeld
Prima, mooie tent, alles tip top!
Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt: